Ajax-loader

A ​hollywoodi hegyek közt élő Lady Daniels úgy dönt, el kell távolodnia egy időre a férjétől. Miután egyedül marad gyerekeivel, segítségre lesz szüksége kisfia mellé, ha megírandó önéletrajzi könyvét valaha is be akarja fejezni. Egy hirdetésre jelentkezve érkezik hozzá S., a vonzó, fiatal művésznő, aki a kert végében álló vendégházba költözik be, és gondoskodik Lady hároméves kisfiáról, Devinről, illetve szemmel tartja másik, már tinédzser korú fiát is. Csodásan végzi munkáját, hamarosan bűvkörébe vonja az egész családot, és Lady bizalmasává válik.

A perzselő nyárban azonban S. kapcsolata Lady nagyobbik fiával nyugtalanító és baljóslatú fordulatot vesz. Miközben Lady és S. egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Lady irigylésre méltó életének fényes máza repedezni kezd, és azzal fenyeget, hogy családja elől is rejtegetett, régi titkok bukkannak felszínre. S. eközben igyekszik megtartani saját titkait azzal kapcsolatban, hogy mi is volt a valódi szándéka ezzel az állással. Mindketten óvatos játékot játszanak, és minden egyes lépésükkel a számukra legfontosabb dolgokat sodorják veszélybe.

Edan Lepucki regénye úgy hat, mintha egy hollywoodi film noirt olvasnánk. Sötét humorú, fordulatos és lebilincselő dráma művészetről, az anyaságról és két nő baljós barátságáról, mely egyértelműen igazolja, hogy Edan Lepucki generációjának egyik legtehetségesebb és legizgalmasabb hangja.

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Hollywood, ahogy még sosem láttad, vagy éppen mindennap láthatod. Család, ahol a kamaszkorból kifelé kacsintó fiú sajátos nevelésű igényű a betegsége miatt, ennivaló kistestvér, anya, aki művészlélek és éppen a férjétől külön vált, és akinek kell az énidő az alkotáshoz.

Hát felfogadnak egy elbűvölő bébiszittert, akinek a kezéből hamarosan - hogy is mondjam.. no.. hát eszik a család minden tagja, de kivétel nélkül ám. Persze, a bébicsősz sem érdek nélkül veri el az idejét a családnál, és éppen ennél a családnál. Hálistennek, mindenkinek súlyos titkai vannak, márpedig barátság és bizalom őszinteség nélkül nem létezik. Tehát mindenki egyensúlyoz a maga valóságán, rettegve attól, hogy édes kis titkaik napvilágra kerülnek, és úgy változtatja meg életüket, ahogy arra sosem vágynának.

És ekkor a fiú és a lány között mindenféle sejtelmes dolgok történnek.. juj…


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

38.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók