Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ha ​szeretitek a rózsaszín romantikus meséket, akkor ez a ti könyvetek. Igaz a királyfi helyett egy szívdöglesztő dobos csavarja el a hősnő fejét, ráadásul anélkül, hogy ténylegesen találkoznának. A rengeteg erotikus jelenet miatt viszont mégsem ajánlanám a Disney figyelmébe.
Viccet félretéve, ahhoz képest, hogy az első könyve az írónőnek, stílus, a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Voltak apró bakik – nem kell három basszusgitáros egy együttesbe, ügyvéd apuci pedig sosem egyezett volna bele, hogy a 15 éves lánya egy tíz évvel idősebb pasival kezdjen. Pláne, hogy az USA területén játszódik a cselekmény. A bevezetés pedig kicsit hosszú lett. A drámai szál ellensúlyozta a tömény romantikát {{ bár nem tudom, hogyan lehet kevlár mellényben dobolni}} Mindezektől függetlenül érdekes könyv volt. Természetesen hepeienddel.


sarahangel
4.5/5

Az ​utóbbi időben egész rá vagyok kattanva a magyar írók könyveire, így a Sors-Döntőre is kíváncsi lettem, és nem bántam meg, hogy megvettem.

A két főhős szimpatikus volt nekem. Evan nem az a tipikus rocksztár, bár neki is volt ugyan előélete, de mindjárt a történet elején meglepett a kedvességével. Haley pedig egy aranyos lány. Tetszett a történetük, aranyosak voltak együtt.

A tökéletességhez annyi hiányzott nekem, hogy néha túl gyorsan történtek az események; jobban át tudtam volna érezni egyes helyzeteket, ha nekünk is jobban be van mutatva, jobban ki lett volna fejtve. Ami viszont biztos, hogy ennek ellenére is nehezen tudtam letenni a könyvet, olvastatta magát.

Kedvenceim az sms-ezős részek, azok nagyon édesek voltak. :)

Összességében egy szórakoztató történet romantikával, erotikával, zenével, kis krimivel, és ami a legjobb, hogy tanulságos gondolatok is vannak benne.

A borítót imádom. Olvasás közben is többször nézegettem. -

A folytatást pedig kíváncsian várom, annyi kiderült, hogy {{Rosie-ról, Haley és Evan lányáról}} fog szólni. ;)


Egy ​könyv, ami magával ragad, megnevettet és megmutatja, milyem az igaz szerelem!
Köszönöm az élményt a drága írónőnek, fergeteges könyvet alkotott.
Imádtam Evan és Haley szócsatáit, sms váltásait, mindent, amik ők voltak.
Sokat nevettem, többet, mint reméltem.
Egy könnyed és romantikus történet, finom erotikával fűszerezve.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen történeteket, és megjegyzem, lesz folytatás!
Folytatás, amit nagyon várok!!!!!


Veda_Sylver
5.0/5

Az ​egész könyv tetszett, de mire a végére értem, rájöttem, hogy a második fele közelebb állt hozzám, mint az első. Rögtön éreztem, hogy egy humoros, igazi romantikus “darabra akadtam”, és Evan és Haley között nagy szerelem lesz. Ezért féltem is, hogy gyorsan el fog laposodni a történet, mert nincs hova tovább építkezni, de az írónő bravúrosan tudta überelni, és kellő izgalmat is csempészett a könyvbe. Csak ajánlani tudom! Egy kellemes, gyorsan és könnyen olvasható történet. Köszönöm az élményt! Várom az írónő következő könyvét!


Emy_Dust
5.0/5

Köszönöm, ​a lehetőséget az írónőnek, hogy elolvashattam a bővített változatot is. Még mindig bírom az ikreket. :))) Jókat mosolyogtam a beszólásaikon. Sajnáltam őket, amikor kiderült mi van a háttérben. Evan és Haley hihetetlenül gyorsan egymásra találtak, de tökéletes páros, szerettem őket együtt. :)
A történetben fordulatokban nincs hiány, kellően szórakoztat, megnevetett, izgalmas és erotikával alaposan megfűszerezett. :))
Emelett, pedig nagyon tetszett, hogy a turné alatt rengeteg helyen jártam olvasás közben, amik tökéletesen lettek bemutatva.
A szexi rock sztár elkelt. Ezért megyek elmerülök az írónő következő könyvében és a foci rejtelmeiben. :))


Első ​pillantásra a borító kialakított egyfajta képet bennem, mely részben stimmelt, másrészt viszont kellemes csalódást okozott. Nekem első olvasásra a fülszöveg egy kicsit azt sugallta, hogy már olvastam hasonlót és így egy kicsit féltem attól, hogy mi is vár rám ebben a regényben. Ennek ellenére izgatottan vetettem bele magam a könyv lapjainak mélyébe. De úgy érzem rosszul ítéltem elsőre, mert a Sors – Döntő kiemelkedik a hasonló témájú könyvek közül. Van benne valami plusz, ami különlegessé teszi, és amitől máris úgy éreztem olvasás közben, hogy nem feleslegen fecsérlem a perceim erre az alkotásra. Ez az érzés végig kísért a mű egészén és a befejeztével is megmaradt.

A teljes ajánló itt érhető el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/11/11/ella-steel-sors-donto/


Mimi_Taylor
5.0/5

Nagyon ​vártam már, hogy olvashassam ezt a könyvet (ami mellékesen megjegyzem dedikáltan díszíti a könyvespolcomat), mivel az írónő mindössze néhány hónapja “ragadott tollat” először és ez az első regénye. Ezt pedig onnan tudom, hogy meglehetősen jól ismerem őt, de próbálok nem elfogultan értékelni. (Drága @Ella_Steel tudom vártad már a véleményem!) :)
Első körben, természetesen magamból kiindulva, azt mondanám, hogy ilyen nem létezik! Mi az, hogy mindössze néhány sms-váltás után bele lehet szeretni valakibe, elképzelhetetlen. Legalábbis én annak tartottam. Aztán egy személyes beszélgetés keretében az írónő felvilágosított, hogy a történetnek ezen része nagyon is valós, hiszen megtörtént. Nekem pedig semmi okom kételkedni ebben.
A sztori nagyon tetszett, bár én hiányoltam a párbeszédeket. Lehetett volna kicsit kevesebb gondolat, és több a kommunikáció.
Az események a végére pörögtek fel igazán. Lehet, csak nekem tűnik így, de az írónő, mintha a végére rázódott volna igazán bele az írásba. Sokkal több az érzelem, az izgalom a könyv második felében.
A borító tökéletes (és sziintén az írónő keze munkáját dicséri), mindössze egyetlen aprócska hibára lettem figyelmes, ami talán fel sem tűnik mindenkinek. A történet szerint Haley szeme zöld… :) (na jó ez kukacoskodás volt)
Összességében nagyon szerettem és jól szórakoztam, nevettem és sírtam a könyvön. És bátran ajánlom mindenkinek!
Drága írónő, köszönöm neked az élményt, és a kikapcsolódást! Már nagyon várom a folytatást! Szívből gratulálok!

Második kiadás előolvasása utáni értékelésem:
“Azt hiszem ez a könyv ezzel az átdolgozással lett igazán tökéletes. Egy érzelmekben gazdag történetet kaptam, amit élvezet volt olvasni.”
Bővebben:
https://olvassmimivel.blogspot.hu/2018/04/ella-steel-sors-donto.html


Egy ​nap alatt elolvastam, ez sok mindent elmond. Sajnálom, hogy csak öt csillag adható.
IMÁDOM ezt a könyvet!!
Végig fenntartotta az érdeklődésemet. Fordulatokkal teli romantikus történet.
Mindenből pont annyi van benne, amennyi kell: szerelem, erotika, izgalom,humor.
Haley és Evan nagyon jó páros. Első pillanattól szikrázik köztük a levegő. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt. Náluk igaz a lakva ismeri meg egymást az ember. Néha elég volt elviselnie Haleynek Evan viselkedését. Én nem biztos, hogy bírtam volna. Sőt, tuti, hogy nem :D
Az üzenetváltásaikon sokat nevettem.
Szinte minden szereplőt megszerettem.
Köszönöm neked @Ella_Steel ezt a történetet. Minden betűjét Imádtam. Alig várom, hogy olvassam a következő könyvedet :)


Laura_Bakos
4.5/5

Az ​eleje nem fogott meg annyira, ezért a félcsillag levonás, de a közepétől egészen a végéig faltam a lapokat. Onnét indult csak be igazán a történet.
Evan Keller, őt bizony bevettem az álompasis háremembe.
Már az elejétől kezdve szimpatikus volt számomra.
Idézetekért kattints ide → https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/10/ella-steel-sors-donto-idezetek.html
A bővebb ajánlásért pedig ide -
→ https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/11/ella-steel-sors-donto.html


Mercigirl
2.0/5

Az ​emberben mindig benne van a félsz, amikor egy első könyves szerző könyvét veszi a kezébe, hiszen nem tudja, hogy mire számítson, s hiába olvassuk el molyon az idézeteket vagy esetleg az értékeléseket, az is lehet, hogy bennünk éppen az ellenkezőjét váltja ki, mint a nagy imádat. Éppen ezért vagyok gondban a könyvvel, ezért vannak kétes érzéseim a történetet illetően. Mert ahogy végig néztem a molyos véleményeket, mindenki csupa jót mondott róla, hogy mennyire szerették, hogy milyen jó könyv, de én nem érzem ezt a nagy extázis. Sőt a kb az utolsó száz oldal már elég nyögve nyelősen ment, és azt számoltam, hogy hány oldal van még hátra, egyszerűen azt vártam, hogy végre befejezzem a könyvet.
Az elején még tetszett is, bár Haley viselkedése elég gyerekesként hatott, mikor az apja elmondta, hogy hol kell töltenie a nyári gyakorlatát. Itt kicsit megijedtem, hogy a későbbiekben sem egy egyetemistához hű karaktert fogok viszont látni.
Azonban, ha már az apját szóba hoztam, megemlítenék a szakmájával kapcsolatban egy fontos dolgot, ami nagyon szúrta a szemem, és szó nélkül nem tudok elmenni mellette.
„Abban a pillanatban döntöttem el, hogy az erőmet és kitartásomat nem arra szeretném fordítani, hogy megmentsek valakit a börtöntől, vagy éppen odajuttasam azt, aki megérdemli.”
Itt egyértelműen büntető ügyekben lévő ügyvédről van szó, akinek az a feladata, hogy a legjobb tudása szerint védi a terheltet, nem pedig börtönbe juttatja. Mivel az ügyész emel vádat ellene, ő képviseli a vádat, neki a célja az, hogy az elkövetőt felelősségre vonják a tettéért. S ha ezért börtönbüntetés jár, akkor a bíró kiszabja rá. Röviden: az ügyvéd sose fogja börtönbe juttatni az általa védett személyt, még akkor sem, ha ő bevallja neki, hogy ő ölte meg, mert köti az ügyvédi titoktartás, és ennek az információnak a birtokában is védenie kell az ügyfelét.
De így jobban végig gondolva a történetet, több dolog volt, ami nem tetszett benne.
Az első, ami egyből szemet szúrt, ahogy az elején beszélt a húgával Haley. Értem én, hogy ő a nővére, neki kell megvédenie, de szerintem máshogy is elmondhatta volna neki a „ne add oda az első szembe jövő szexi pasinak a szüzességed” dolgot. S ha már ennél tartok, meg kell jegyeznem, hogy mikor a srác megjelenik, és váltig állítja, hogy tud rá várni, mégis szinte azonnal elcsábul, és lefekszik vele. Tapsoljuk meg az „én tudok várni rád” érdemrend új tagját.
De vissza is térek Haley es Evan szálra. Itt megint meg kell azt jegyeznem, hogy ilyen a valóságban nincs, hogy pusztán sms váltások közepette egymásba szeretnek úgy, hogy sose látták a másikat. Mert bármennyire is közhelyesen hangzik: a külső megfog, a belső megtart. Haley a netnek hála tudhatja Evan kinézetét, de a srác nem.
Amikor Haley először felszáll a buszra, és Larry meg Jake poénkodik, hogy adja kölcsön nekik a csajt, Evan egyből azzal jön, hogy szétveri őket, ha hozzáérnek. Pedig ők elvileg barátok, egy külön családot képez a banda. Azt se hagyjam ki, hogy kb egy hetes ismeretség után máris ágyba bújnak egymással. A vibrálás meg lehet az emberek között, de ilyen gyorsan nem alakul ki szerelem, és három hónap után senki se kéri meg a másik kezét. Ahogy egy tizenhat éves lány se tervezi az esküvőjét, mert teherbe esett.
Én a fülszöveget olvasva teljesen mást vártam. Talán egy Stage Dive sorozathoz hasonló könyvre számítottam, mert ugyan ki ne szeretné a hírhedt rocksztárokat?
A borító sem nyerte el a tetszésemet. Egyrészt ha borítóra nézek, biztosan nem vettem volna meg a könyvet, másrészt Evan úgy néz ki rajta, mint egy üzletember, s nem pedig egy rockbanda dobosa, frontembere. Egy rocksztár külső más, a Stage Dive sorozat borítóin egyből visszaköszönnek azok a jegyek.
A könyvben megjelenő zenék tetszettek, és az írónő stílusa is könnyed. Nekem a többséggel szemben nem nyerte el a tetszésemet, de hát ugye ízlések és pofonok.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók