Ajax-loader

A ​YES oktatócsomagot (tankönyv, munkafüzet, 3 db audio-CD) az angol középszintű érettségire készülő, 11-12. évfolyamos diákok számára fejlesztettük ki. Célja, hogy a középiskola során tanultak szisztematikus átismétlésével, összefoglalásával, valamint az érettségi típusfeladatainak bemutatásával és gyakoroltatásával célirányos vizsgafelkészülést biztosítson, valamint vizsgarutint, jártasságot adjon.

A YES tankönyvcsomag megfelel a középszintű érettségi vizsga (B1) követelményeinek, mivel a vizsgán elvárt összes témát, fogalomkört és kommunikációs szándékot tartalmazza.

A YES ötvözi egy hagyományos kurzuskönyv és egy érettségire felkészítő gyakorlókönyv tulajdonságait: tematikus fejezetekből áll, amelyek anyagát az érettségi követelményeit szem előtt tartva dolgozza fel. Mivel ez egy összefoglaló, szintetizáló tankönyv, a fejezetek nem épülnek olyan szorosan egymásra, mint egy megszokott nyelvkönyvben, ezért feldolgozásuk a tanulócsoport igényeitől függően, tetszőleges sorrendben is történhet.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók