Ajax-loader

Senta ​Weigand abban a boldog tudatban éli serdülőéveit, hogy Stefanie és Justus Weigand édeslányaként látta meg a napvilágot. Rajongva szereti orvos apját, s gyengéd szeretettel csügg halk szavú anyján.
A felhőtlen gyerekkornak Stefanie halála vet véget. Apja mostohát hoz a házhoz, aki becsülettel iparkodik ugyan jó anyjuk lenni a Weigand gyerekeknek, Sentának és két öccsének, lelke mélyén azonban vetélytársnőt lát a hajadonná serdülő lányban. A szenvedélyek felkorbácsolódnak, és kicsúsznak a józan ész kontrollja alól. Clementine, a mostohaanya erős felindulásában szemébe vágja Sentának, hogy egy cselédlány törvénytelen gyerekeként fogadta őt örökbe a Weigand házaspár.
Vajon hogyan tud Senta megbirkózni ezzel a keserű igazsággal? Első" gondolata a menekülés – de hová menekülne? Körülötte dúl a háború, s az egyetlen lény akiben megbízott, akit szeretett, s akiről úgy tudta, hogy az apja, katonaorvosként a fronton teljesít szolgálatot.
A sors kemény megpróbáltatásokat ró a fiatal lányra, nemegyszer térdre kényszeríti. Tisztességes helytállása, erkölcsi tartása vajon elnyeri-e jutalmát? Vajon milyen változást hoz az életébe a jóképű, fiatal ügyvéd?
Marié Louise Fischer tüneményes meseszövése most is, mint korábbi regényeiben, lenyűgözi az olvasót.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók