Ajax-loader

Dan ​Wells hazánkban is óriási sikert aratott a később hatkötetesre bővült Nem vagyok sorozatgyilkos-trilógiával, mely John Wayne Cleaver, egy potenciálisan sorozatgyilkos tini rendkívül egyedi hangulatú története.

A szerző újabb, felnőtteknek szóló thrillere is merőben más és újszerű hangon szólal meg.

Michael Shipman paranoid skizofréniában szenved. Különböző tévképzetek és hallucinációk kínozzák, elméje hol borzalmas kínzásoknak veti alá, hol őrült üldözésekbe taszítja. Ha ez még nem lenne elég, egy kegyetlen sorozatgyilkos szedi áldozatait, és az első számú gyanúsított maga Michael.

Mit tennél, ha az általad látott szörnyetegekről egyszerre kiderül: néhányuk nagyon is valóságos? Kiben bízhatsz, ha a saját elméd sem elég megbízható, és úgy érzed az egész világ ellened fordult?

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Olvasás közben könnyű elveszni a hallucinációk és a valóság útvesztőiben. Egy idő után már én sem tudtam, hogy vajon mi vagy ki az, ami csak Michael elméjének szüleménye. A szerző ezzel a könyvével sem okozott csalódást. Olvasmányos, izgalmas, érdekes, fordulatos, kreatív, könnyű beleveszni a kötet soraiba. Imádtam, amikor már azt gondoltam kezd összeállni a kép és bumm, Wellsnek sikerült megint jól megkavarnia a szálakat, hogy aztán a végére mégiscsak össze álljon ez a különös kirakós.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2018/01/01/dan_wells_uj_kony...


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók