Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Katie_Sue
4.5/5

Most ​mondja azt valaki, hogy Fertő City éjszakái és utcái unalmasak és nélkülöznek mindennemű izgalmat, izom munkát és szívsajgást.
Nincs mégegy olyan, mint Vis Major, Kyráról nem is beszélve. Ők ketten keményebbek, mint a gyémánt és az éjszakában üstökösként lobbannak és rombolnak egyéniségükkel…vagy inkább lerobbantanak mindenkit a lábáról.

Hamisítatlan Fable! Nincs mégegy ilyen. Egyedi, mint Vis Major. Meg Kyra Aki aztán kenterbe veri az összes kemény csajt, mit neki állcsúcson pattintás, ha megpuszilja egy fémdarab és még a fizikai törvényekkel is szembe száll….muhaha…
#ha felnövök Kyra akarok lenni# :)


Elfogult ​vagyok az írónő könyveivel szemben. Egyszerűen imádom a stílusát. Kyra és Vis Major az egyik kedvenc párosom tőle. Minden meg van benne, amit imádok. Romantika, humor, akció. A két főhős stílusát imádom. Pörögnek az események, számomra letehetetlen volt a könyv. Olvasás közben sokszor felnevettem. Csoda, hogy túlélnek dolgokat.


Klitty
4.5/5

Valahányszor ​olvasok vagy újraolvasok egy Vavyan Fable könyvet, mindig újra és újra rájövök, mennyire hálás vagyok az írónőnek. Miatta szerettem meg olvasni, miatta értettem meg, milyen az, mikor egy másik világot ismerek meg, egy másik világba kerülök olvasás közben.
Szerettem Vis Major és Kyra évődését és egészen egyedi kapcsolatát, kicsit jobban megismerhettem őket, mint az első részben, és esküszöm, ugyanúgy szurkoltam nekik, mint az első olvasásomkor! :) #De azért Mogorva és Denisa maradnak a kedvenceim.#
Az írónő tökéletesen vegyíti a romantika, a humor és a krimi stílusjegyeit! Imádtam! :)


gabona
4.5/5

“Szerettél ​már, Szamuráj?” (P. Mobil – Schuster Lóránt)

“Imádlak, szomorú szamuráj!” (Ámokfutók)

Tizennyolcadik Fable, harmadik Vis Major-történet

Egy ideje óvatosan osztogatom Fable-könyvekre a csillagokat, mert nem egy alkalommal fürödtem már be velük. Példának okáért a Vis Major-sorozat első részéért sem voltam annyira oda, bár egy négyest még így is megért. Ezek után lehet, hogy változtatok is rajta, mert hogy ezzel a kötettel sikerült magasan felülmúlni az előzőt. Nem gondoltam volna, hogy sikerülhet, meg is lepődtem rajta. A nyomozós szál szokás szerint nem mindennapi, fogalmam sincs, honnan szedhet ez a nő ennyi durvaságot. Tény, hogy manapság nem kell a szomszédba menni aberrált bűnözők, kegyetlen gyilkosok ügyében, de hogy közel huszonöt éve is ilyen borzalmas lett volna a helyzet…? [spoiler]Tizenkilenc évesen nem tudhatom, na…[/spoiler] Szerencsére mindezt remekül ellensúlyozza a szerelem szépségeivel és annyi növénnyel, ami még egy botanikai lexikonban sincs, habár a zöld levelű csodákból lehetett volna kevesebb is. Ráadásul most maga Kyra sem volt olyan idegesítő, mint az előzőben, ezt is a pozitívumok közé írom be. Észrevételem szerint ő az a karakter, akivel az írónő a legjobban tud azonosulni. A közösségi háló madarai pedig azt csiripelték, tavasszal érkezik a Habospite második kiadása – addig megpróbálok minden hónapban betárazni egy Vis Major-sztorit, meglátjuk, bírom-e a tempót.


Clio404
5.0/5

16-17 ​évesen olvastam először ezt a könyvet, érdekes volt felnőttként újra olvasni. Egyrészt jobban tetszett és azt hiszem most értettem meg a történet igazi mélységeit. 16-17 évesként a humor, a jó pasi Vis Major és a vagány Kyra ragadott magával, most a sokkal inkább az események, amelyek, akár most is történhetnének, Kyra és Vis Major kapcsolatának a dinamikája, és a könyv miliője. Érdemes újra és újra elolvasni, más-más életszakaszokban.
Akkor jöjjön egy Könnyű álom.


Amonitas
5.0/5

Ragaszkodom ​a 6 csillaghoz!:)


KillerCat
5.0/5

Jók ​a szereplők,cselekménydús a történet.

Kedvenc mondatok:

“Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal!”

“Ha a vészes hülyeség biciklizni tudna, te kontrával tépnél fel a Himalájára!”

“Függőleges tíz, hét betű: feszes kedélyállapotú egyén. Síkideg.”


Jenis
5.0/5

Hetekig ​vártam, hogy visszahozzák a könyvtárba.
Aztán egy városi molytalin kiderült, hogy akár azonnal kölcsönkaphatom. Még aznap éjjel e-mailt írtam a könyvtárnak, hogy szüntessék meg az előjegyzésemet…
És kiderült, hogy egyszer már olvastam.
Vannak könyvek, amiket ha cím szerint vesszük esküdni mernék, hogy sosem láttam. Aztán kiderül róluk, hogy igaz csak egyszer olvastam, mégis az egyik kedvenc kötetem lett. (Akkor hogy lehet, hogy a címet elfeledtem???)
Imádom! Sokkal jobban, mint az első kötetet.
Lehet, hogy azért, mert annak idején is sokat vártam rá, mire elolvastam.

A történet majdnem ott folytatódik, ahol az előző kötetben véget ért.
Nekem itt sokkal szimpatikusabbak a főhősök. Nyilván , mert már megismertem a szokásaikat, összeszoktunk, tudom mire számítsak tőlük.
És ebben megvan az, amit a Vis Majorból kicsit hiányolok. Egy erős, egész köteten átívelő fő szál. És ki ne szeretné a beteljesült szerelmes sztorikat?


Ariadne
5.0/5

Eredeti ​Fable. :)) Szinte mindegyik könyvéhez azt tudnám írni, hogy imádom. Nagyon jó szereplőket kreált, és cselekménydús történetek, amik fenntartják az ember érdeklődését. Sokat nevettem Kyra beszólásain, és mindig úgy teszem le a Fable könyveimet, hogy még még még… ennyi nem elég. :D


Earthjade
5.0/5

Jelentem, ​elfogult vagyok.
Nincs Fable kötet ami nem lenne meg és ne olvastam volna. Bár a tényszerűsítéshez végig kell néznem a polcot, vagy nem. Karácsony előtt még megvoltak.
Majdnem húsz éve szoros kapcsolatot ápolok a könyvekkel a Tűzvarázs miatt. A könyvtárban fellelhető pár példány kiolvasása után irányzék (azok a régi szép idők) a könyvesboltok voltak.
A Vészbejárat jelent meg akkoriban, és rémülten tapasztaltam, nincs módomban a korábbi köteteket beszerezni. Jött a fősuli és Pest. Maga a kánaán. Csupa könyv…
Akkor már úgy képzeltem, ha felnövök Kyra leszek, v Denisa, vagy a többiek.
Vagány, határozott, szereti és tiszteli az arra érdemeseket és önmagát.
Csak ennyit akartam.
Jellemvonásaimról most inkább nem nyilatkozom.

Fertő City a kedvenc helyem, ma sem érzem giccsesnek, gagyinak, mint hogy annak idején sem. Gördülékeny, érdekes, érdekfeszítő olvasvány, váratlan mégis kiszámítható fordulatok. Feszültség vibrál mindenfelé.
És istenkém, hogy ez a két mamlasz mekkora lüke (fejcsóválás). Szép életet nekik, mert tudom sosem öregszenek :D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.2/5

Statisztika

25.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók