Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Lulma
5.0/5

Kellemes ​csalódás volt, szerettem olvasni. Mindegyik szál lekötött, élveztem. :) Bővebben: http://lulmakonyv.blog.hu/2016/09/14/maureen_lee_bucsu_liverpooltol


Levenzia
4.0/5

Hajó ​és gyerek nem jó kombináció…Ez jutott az elején az eszembe , ugyanis A kapitány lánya és Az elfeledett kert bonyodalmai is a hajón kezdődnek. Ezt csak így érdekességként jegyzem meg. Maga a könyv a borító mitt volt nagy szerelem,( igaz úgy kaptam, de a borítóba szerettem bele először ).A történet nekem nagyon tetszett,bár és nagyon vártam a pillanatot.mikor a család újra egymásra talál. Ott pedig hirtelen nagyon vége lett. Kicsit ez csalódás volt. Amúgy én szerettem a karaktereket, a nagy összetartást a családokon belül. Azt mondjuk nem hiszem,hogy a való életben olyan előfordul, hogy valaki csak kedves,megbízható emberek közé kerül,mint Anne. Sajnos Mollie élete reálisabbnak tűnik.


Kriszti515
1.0/5

Egy ​dolgot szeretnék most, tényleg igazán egyet. Hogy jót tudjak írni. De sajnos nem tudok. Annyira unalmas és vontatott volt, hogy szavak nincsenek rá. Sem a szereplők, sem a helyszínek, sem pedig ahogy fel volt tálalva nem tetszett. Nulla izgalom és nulla történés.


mokus75
5.0/5

Nagyon ​szerettem az első oldaltól az utolsóig izgalmas volt. Tetszett a két helyszín a két főhős életének párhuzamos bemutatása.


Szívszorító ​történet két testvérpárról! A karakterek, a helyek, az érzelmek minden nagyon csodálatos volt! Könnyű volt olvasni, izgalmas volt


jmolnar
5.0/5

Nekem ​nagyon tetszett. Könnyű olvasni, magával ragad, szerethető karakterek, átélhető érzelmek…


Niki_
5.0/5

Én ​annyira-de annyira szerettem olvasni ezt a könyvet! Hiába romantikus irodalom, de még sem ez van a középpontban, hanem a család, a szeretet, az összetartás, és a megbocsátás. Különleges családi történet inkább.Sajnáltam, hogy vége van, én még olvastam volna tovább.


Mesi87
5.0/5

Nagyon ​tetszett!Történelmi,romantikus,“életszagú” regény.Bármikor újraolvasnám!


MrsAbbie
-/5

Huh, ​nem szoktam ítéletet mondani, véleményt alkotni egy könyvről, ha félbehagyom, de nekem ez annyira nem tetszett, hogy muszáj.
10 éve vásároltam, s el tudom képzelni, hogy akkor kicsit tetszett volna. Azóta olyan sok víz lefolyt a Dunán, hogy az én tetszési indexemet is elsodorta egy árvíz.
2 órát áldoztam rá, 100 oldal alatt annyi dolog történt, hogy a hihetetlen kategóriát kezdte jelenteni. És elkezdtem nem szeretni. S mivel könnyen félbehagyok könyvet, itt is megtettem, mert fizikailag éreztem magamon, hogy utálom. S aztán csak bele-belelapoztam, hogy vajon mi lesz még, és meg sem lepődtem, hogy néhány oldal alatt megint mennyi minden, elvileg fontos, történt.
Én a lassabb, elképesztően hihetőbb sztorikat kedvelem, vagy a régmúlt szépirodalmi álmait, vagy akár egy jó disztópiát is jobban elolvasok, de ezeket az öntsük össze az összes hozzávalót, majd süssük össze (bogózzuk ki), csak egy gyors muffin formájában szeretem.
S persze, amíg olvastam, Annamarie taxis sztoriján is elképedtem, hogy pszichésen jól alakult.. Szóval nem olvastam végig, mert újabb 50-60 oldallal később megint gyors léptekkel találtam szembe magam,és újra zsibbadt lettek szemeim és fejem.. Így eldöntötte a sorsát a könyv, és még a rászánt 2 órát is sajnálom rá. Kérem vissza ezeket!


M_Ann
4.5/5

Azt ​hiszem hamarabb le kellett volna emelnem a polcról. Meglepett és nagyon tetszett. Szerettem olvasni, mert szerettem a történetet és a szereplőket is. A jókat és a kevésbé jókat is, mert egyikük sem volt tökéletes. És mert a rosszaknak is volt jó oldaluk, és viszont. Úgy, mint a valóságban.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

49.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók