Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


gab001
5.0/5

Ezt ​a könyvet a szerző alapján választottam, valamit haza akartam tőle hozni a könyvtárból. Úgy érzem, jól választottam. Megismerhetjük Pankát, a tündérlányt és Csiribít, a tündérfiút hat önálló történeten keresztül, melyek mindegyike valamiképp kapcsolódik az időjáráshoz. Nagyon aranyos mese, egészen elvarázsol a kedvességével. A rajzok pedig erősítik ezt a varázslatot. Kivételesen nem bánom, hogy sorozat, mert nagyon megszerettem a szereplőket. Várom az újabb találkozást.


Nienna001
3.0/5

Több ​mese volt benne, de annyira nem kötött le, nem igazán tetszettek a mesék. A gyerekkönyvtárból kölcsönöztem ki, előre kikerestem és leltárszámmal mentem, de nem volt sikeres választás. Nem akartam olvasatlanul visszavinni, úgyhogy átrágtam magam rajta (nem volt hosszú). Az illusztrációk tetszettek, de még így se több mint 3 csillag.


Dinah
5.0/5

Aranyos, ​szórakoztató, tanulságos mesék.
A rajzok pedig nagyon szépek. :)
Egyet már ki is választottam a kislányom falára. :)


SzTEtti
4.0/5

Én ​nagyon megkedveltem a 2 kis tündérkét. Nagyon jól vannak csoportosítva a mesék, szeretem az időjárást tanítani a gyereknek, mert ezt valahogy nehezen érti meg, így bőven magyarázhatok. Jó segítség volt ez, bár még mindig nehezen győzöm meg a gyerekemet arról, hogy télen 0 fokban nem lehet homokozni és medencézni. :D De azt tudja, hogy ha esik az eső, akkor gumicsizma és pocsolya. :D
Kicsit talán hosszak voltak a mesék, a legtöbbet ketté kellett bontanunk, ezért is tartott olyan sokáig végigolvasnunk. Van benne mese a napocskáról, szélről, ködről, esőről, hóról. Szerethetőek a karakterek, de sokszor nem értettem, hogy ki kicsoda vagy micsoda, vagy hogyan is jön a dologba bele. Azt éreztem, hogy egy mese közepébe cseppentem, de nem ismerem az elejét, így nem is értek benne mindent.
De van egy kedvenc idézetem, amin sírva nevettem:
https://moly.hu/idezetek/404899


dianna76
4.0/5

Kedves ​történeteket tartalmaz két tündérről, és a természet, az időjárás különféle jelenségeiről. Mindegyiknek van jó és rossz oldala is #kivéve talán a ködöt#. Csiribí és Panka mindenre problémára talál megoldást. Kedvencem Benedek lett! Főleg a rímes sorok a csőréből. Az illusztrációk pedig a könyv főszereplőihez híven, tündériek.


Sakura
5.0/5

Milyen ​is az időjárás? Ebből a könyvecskéből kiderül. Aranyos és szórakoztató, remek inspiráló rajzokkal.


Röfipingvin
4.0/5

Ismerkedjünk ​az időjárással, kicsit elrugaszkodva a valóságtól.


KMReni
5.0/5

Ajándékba ​kaptuk a könyvet az unokatesóktól, mert ők nagyon szerették Panka és Csiribí történetét.
Jelentem, mi is nagyon szerettük! Kisfiam már ki is adta, hogy azonnal szerezzem be at öbbit is :)
Panna és Csiribí története könnyed, vicces és igazán könnyen befogadható a kisebb gyerekeknek is. Hamar megszerettük őket. Ez a könyv egyaránt élmény kisfiúknak és kislányoknak is, hiszen a gyerekek gyorsan tudnak azonosulni a szereplőkkel.
Már alig várjuk a következőt :)


encsy_eszter
4.0/5

Nagyon ​cuki, szuper rajzokkal. Csak Benedek idegesített a rímes megszólalásaival, a “közönségem” kisebb tagjai nem reklamáltak, de a hétévest már szintén erősen irritálta. :D (Ő amúgy is nagylány, elvonult olvasni magának.)

Ja, azért Panka ügyelhetne kicsit Csiribíre, egyenes úton halad a diabétesz felé.


geszti
5.0/5

Gyerkőceim ​kedvence az egész sorozat!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

30.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók