Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


smetalin
4.5/5

Sajnos ​semmi sem tart örökké, így ez a sorozat is lezárult. Nagy meglepetést mondjuk ez a része már nem tartogatott, hisz minden családi szennyes már kitisztult a végére, itt már csak arról olvashatunk, hogy mely rokon milyen sikereket ért el az életben. Persze volt még egy kis ártatlan kísérlet a sárdobálásra a régi idők emlékére, de a csatát már rég megnyerték.
A mesélés stílusa annyira meggyőző, hogy az “unalmas” politikai részek is érdekesek voltak. A vége pedig………az amit sajnos senki nem tud kikerülni, legyen bármennyi pénze és hatalma.


robinson
5.0/5

Tökéletes ​befejezés egy kiváló sorozatnak. Köszönjük, Lord Archer!
http://gaboolvas.blogspot.hu/2017/05/egy-igaz-ferfi.html


mokus33
5.0/5

Kár, ​hogy vége:(
Ebben a részben nem történtek borzasztó nagy dolgok, nem volt izgalmas jogi procedúra és tárgyalás, intrika is csak kevés, viszont mégis ugyanúgy elvarázsolt, mint az előző részek.
Hiányozni fog a Clifton és Barrington család, nincs mese, újra el kell olvasnom a sorozatot :)


Nehéz ​szavakat találni, egy hihetetlen jó sorozat ért véget. Méltó lezárása ez a kötet, ha lehet ezt mondani, még fordulatosabb, mozgalmasabb volt, mint az eddigiek. Ritkán érzékenyülök el olvasás közben, de most sikerült. Kár, hogy vége…


hangya68
4.5/5

Remek ​történet volt az első résztől az utolsóig. És az utolsó oldalak… Megkönnyeztem.


bmgrapes
5.0/5

Hiányozni ​fog ez a sorozat, ez a család.
Archer kétségtelenül fantasztikus mesemondó.


bokrichard
5.0/5

Ezért ​megérte várni, és majdnem egy éjszakán keresztül olvasni! Kicsit több, mint egy éve ismertem meg ezt a sorozatot, és a rabja lettem. 1,5 hét alatt elolvastam a hat kötetet és mostanáig vártam a végjátékot. És nem kellett csalódnom. Megjött a hangulat, megjött az a családregény feeling és a társadalom- és politikai kép, amit vártam. És a vége… {{ Olyan szomorú és mégis méltóságteljes halál, ami Harryre és Emmára vár. Mellesleg megjegyzendő, hogy Emma motoneuron betegségen alapuló halála zseniális és nem utolsó sorban rendkívül egyedi húzás. És Giles “Antonius-beszéde”…}} Szóval egy fantasztikus sorozat fantasztikus befejezését olvashattam el. Köszönöm!!


phoenix1987
4.0/5

Az ​egész sorozatról elmondható, hogy fantasztikus.A korrajz, a szereplők jelleme, jellemfejlődése,az egymással való kapcsolatuk tökéletesen fel van építve az egész.
Ez az utolsó rész volt azonban, ami a legkevésbé tetszett. Nagyon belement a politikába, és sokszor nem voltak egyértelműek az időbeli ugrások, csak kapkodtam a fejem.Ennek ellenére jó kis lezárás volt, és a végét megkönnyeztem.
Kedvenc szereplőim egyértelműen Maisie-az anya, aki bármire képes azért, hogy a fia elérje az álmait, és meglepő módon Virginia. Aki bár negatív szereplő de zseniálisan képes zsonglőrködni, és az utolsó pillanatban mindig képes magát kihúzni a kutyaszorítóból.


kicsiHero
4.0/5

Imádtam ​a sorozatot, mindegy egyes percét, amit az olvasásával töltöttem. Méltó befejezése volt a történetnek, ahogy lezárult. {{Számítottam is rá, hogy Emma és Harry vagy egyikük temetésével zárul, de amikor 2 oldal alatt halt meg mindkét kedvenc szereplőm, az már sok volt. Emmánál még csak könnyeztem, Harrynél egyenesen bőgtem.}} Viszont a részeket tekintve szerintem ez volt a legkevésbé izgalmas, szerintem a többiben több csavart kaptunk, több izgulást a szereplőkért. De ettől független a kedvenc sorozatom!!!


sagittarius
5.0/5

Kedves ​Mr. Archer! Azt azért nem vártam öntől, hogy a kötet utolsó fejezetei olvastán könnyeket csaljon a szemembe. Nem csak a történet főszereplőjét (címszereplőjét) siratom, hanem – ami még fájdalmasabb – magát a sorozatot. Azt viszont köszönöm, hogy az elmúlt négy év azon óráit, melyeket a hét kötetet elolvasásával töltöttem, kellemessé, szórakoztatóvá tette számomra. Ez akkor is így van, ha néha voltak kifogásaim, negatív megjegyzéseim a cselekmény egyes epizódjait illetően.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók