Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Orsi_olvas
5.0/5

Néha, ​nagy ritkán, Poirotról is kiderül, hogy ő is csak ember. Például nem szeret hajókázni. Vagy repülni. Vagy fogorvoshoz menni…

Mit tehet a már sokszor nyugdíjba vonult, és sokszor újra visszatérő világklasszis nyomozó, ha a kedvenc fogorvosát elteszik láb alól? Ráadásul nem sokkal azután, hogy az ember kezelésen volt a fent említett szakembernél. Természetesen nyomozni kezd!

Nagyon szövevényes történet volt. Kimondottan kalandregénybe illő. Egy nagy hatalmú pénzügyi vezető, egy misszionáriusnő, egy reménybeli örökös, egy anarchista szervezet, egy kém és egy csatos cipő. Ebben a történetben senki nem az, akinek mondja magát: álruhák, ál-kapcsolatok, titokzatos telefonhívások nehezítik meg Poirot dolgát.

Én csak az igazság feléig jutottam, míg Poirot természetesen mindenre rájött.


gazibla
4.0/5

Úgy ​olvastam ezt a könyvet, hogy meg sem próbáltam kitalálni, hogy ki a tettes. :) De ha meg akartam volna próbálni akkor sem ment volna. :) Teljesen másra tippeltem. :)


KingucK
4.0/5

Kivételesen ​az elején már sejtettem a miértet, csak a hogyant nem tudtam.
Érdekes volt, bár nem lesz a kedvencem.


beitghanima
5.0/5

Ha ​belegondolunk tenyleg ijeszto ez a konyv! A sajat felelmunket tudatositja, mert megrazo mennyire ki van az ember szolgaltatva a fogorvosa szekeben. Nekem alapbol van egy felelmem a furogepek es a fogorvosok miatt, de aztan igy most kicsit jobban belem szallt a paranoia :D:D De igazabol egy nagyon jo konyv es nagyon elveztem olvasni!


Anó
4.0/5

Jellemző, ​hogy kedves Poirotunk fogorvoshoz sem mehet úgy, hogy ne történjék valami vele, ill. a közelében! A bűntény, illetve bűntények meg is történnek annak rendje-módja szerint, s Poirot-t – bár megrémül, hogy öregszik és nem fog már az agya – de most sem hagyják cserben kis, szürke agysejtjei. Persze, én is éppen fogorvoshoz készülök már egy ideje -most meg olvashattam többször is, hogy az ember sosem olyan kiszolgáltatott, mint éppen a fogorvos székében…


Szeitz_Éva
5.0/5

Ez ​egy igazán szórakoztató (attól függetlenül, hogy van néhány hulla), furmányos (van ilyen szó?) krimi volt. Annak viszont örülök, hogy más is fél a fogorvostól! Már megint jól meg lettem keverve, bár egy hátsó fél gondolatban már megfogalmazódott bennem, hogy ki a gyilkos, de persze nem ilyen módon, ahogy aztán történt. Na mindegy, úgy látom, hogy Agatha Christie logikáját nehéz utolérni.


Valamikor ​régen láttam filmen, ezért emlékeztem a megoldás hogyanjára, de a gyilkos kilétére már nem, ezért végig nagyon izgalmas és szórakoztató maradt. Poirot ezúttal nagyon megküzd az esettel, és a győzelme sem egyértelmű, ezért talán a szokásosnál kevesebbet dícséri önmagát.


papeerzsepi
4.0/5

Valahogyan ​ez a történet nekem elsikkadt…Zavaró volt a túl sok szereplő és, hogy ki kinek a kicsodája…Ráadásul még személy csere is volt benne…Ez is AC zsenialitását tükrözi, hogy ilyen sztorit ki tudott találni. Poirot-t itt kicsit furának éreztem…


augumaug
3.0/5

Azt ​hittem, ezt a könyvet még nem olvastam. Valószínűleg de. Ha mégsem, akkor pedig nagyon gyorsan rájöttem magamtól a gyilkos személyére, csak az indítékra és a módra nem.
Valahogy most nem volt szimpatikus. Túl sok kavarás, értelmetlen szál, felesleges, sokszor idegesítő szereplő. {{Julia és Miss Morley}} csak kettő azok közül, akik nélkül bőven elképzelhető lett volna a történet, a sor azonban sajnos hosszabb. Nem is volt olyan kidolgozott, a gyanú elterelése mindig csak felszínesen sikerült, a látszatot huzamosabb ideig egyszer sem akarta fenntartani.


blueorchid
5.0/5

Még ​7-8 éve, általános iskolás koromban olvastam először a könyvet. Úgy emlékeztem rá, hogy “jó könyv.” Hát igen, tényleg “jó”, mi több, megint egy jól kidolgozott, lehengerlő krimit olvashattam. Nem emlékeztem már, hogy ki volt a gyilkos, csak arra, hogy nagyon meglepődtem a végkifejleten. Azóta már persze tapasztaltabb lettem krimi téren, de most sem sikerült felfednem a tettest. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

24.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók