Ajax-loader

Ellen ​professzionális hipnoterapeuta, aki úgy hiszi, tudja, milyenek az emberek. Felismeri a motivációikat, a problémáik mögött rejlő lélektani okokat, és segít megtalálni a megoldást. Élete végre minden területen jól alakul: újdonsült kapcsolata Patrickkel rendkívül reménykeltőnek tűnik. A férfinak azonban nem egyszerű a sorsa: néhány éve megözvegyült, egyedül neveli a fiát, ráadásul legutóbbi szerelme megszállottan zaklatja őt. Ellen szeretne mindent megtudni a zaklatóról, és nem is sejti, hogy valójában már nagyon is ismeri őt…

“Kellemesen humoros, finoman megrendítő, mégis megnyugtató történet csalódásról és megbocsátásról… Moriarty stílusa lefegyverző: egyszerre pezsdítően eszes és mélységesen lélektani. Átmelegít.” (USA Today)

“Az első három fejezet megírása után azt gondoltam, hm…, ez bizony thriller. S bár a regénynek vannak thrillerhez méltó elemei, A hipnotizőr szerelme valójában egy napjainkban játszódó történet, amely a jó és a rossz között húzódó bizonytalan határterületekről, illetve azokról a határvonalakról szól, amelyeket átlépünk a szerelem érdekében.” (Liane Moriarty)

Liane Moriarty (1966) az első ausztrál szerző, akinek a könyve a New York Times sikerlistájának első helyén debütált. A férjem valamit titkol című regényéből – melyet 2003-ban az Amazon legjobb könyvének választottak – több mint 3 millió kelt el világszerte, és több mint 40 nyelvre fordították le. Big Little Lies című regényéből – mely hamarosan magyarul is olvasható – csak az Egyesült Államokban 1 millió példányt adtak el, és az HBO sorozatot is készít belőle Nicole Kidman, valamint Reese Witherspoon főszereplésével.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

56.5
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók