Ajax-loader

A ​borlexikon két részből áll.
Az első rész a tényleges borlexikon, számos címszóban – az AKÓ-tól a ZURBOLÁS-ig – borászati szakkifejezések magyarázatait tartalmazza ábécérendben. Segítséget nyújt ezzel a borászattal foglalkozóknak és a borászat iránt érdeklődőknek egyaránt.
A második rész receptgyűjtemény, amely száz. borral elkészíthető étel leírását tartalmazza. Ötleteket ad a hétköznapokra és ünnepnapokra készíthető ételek kiválasztásához.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók