Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Azt ​hiszem egy darabig hanyagolni fogom az írónő könyveit, mert nekem túl sok itt a dráma és az önmarcangolás. Chloét megértettem, mert egy bántalmazó kapcsolat tönkretehet valakit, bár pszichomókus létére hogyan tudott bedőlni egy nárcisztikus agresszornak az neki is talány.
Adam viszont nem lett a kedvenc férfi főszereplőm. A kigyúrt test és a jóképűség kevés. Ha baja volt, belemart másokba. Önmarcangoló, sértődékeny, makacs és haragtartó pasi. Az viszont jót tett a történetnek, hogy Matt és Amy szerepeltek benne. Az első kétszáz oldal nyafogás után nem volt okom panaszra, mert jöttek sorban az események, mint egy krimiben. De nekem hosszúnak tűnt az 500 oldal.


Niitaa
5.0/5

“Nem ​is sejtjük, hogy akármilyen mélyről indulunk is, a hullámvölgyek jönnek-mennek. Ahonnan elindulunk, oda sajnos vissza is juthatunk, de amikor olyan szorult helyzetbe kerülünk, hogy úgy tűnik, minden ellenünk van, és azt érezzük, egy perccel sem bírjuk tovább, akkor kell, hogy legyen egy biztos támasz, egy társ, aki végigsegít ezen a rögös úton.”

Anne L. Green könyve számomra minden. Olyan támogatást tud adni, amire rengeteg embernek szüksége lenne. E könyvet olvasva a moly képes lehet a saját életében történt szörnyűségeket megfelelően feldolgozni. Olyan lelki támogatást tud nyújtani, amit el sem hittem volna, ha valaki mondja. Ezt át kell élni.

Rengeteg gondolat kering a fejemben, de még több érzés van jelen a szívemben. Szinte meg sem tudom őket ragadni, úgy cikáznak. Ez volt az első könyv, amit olvastam az írónőtől. Mikor megláttam a borítót, teljesen beleszerettem és már elő is rendeltem. Egy pillanat műve volt. Tűkön ülve vártam, hogy megérkezzen. Mikor pár nap késéssel, de végre a kezemben tarthattam csak mosolyogni tudtam, hiszen sokkal vaskosabb kötetről beszélünk, mint ahogy én azt gondoltam. Már itt éreztem, hogy jó barátok leszünk mi, szeretni fogom a történetet. De legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy szembesíteni fog a saját démonaimmal és segít lerakni egy régóta cipelt terhet.
(…)
Összességében egy olyan könyvet olvashattam, mely első pillanattól kezdve mélyen beszippantott. Megmutatta, hogy a legmélyebb sötétségben is van fény, mindig van kiút és hogy a szeretet ereje mire képes. Kaptunk mellé egy kis erotikát, mely megadta a perzselő alaphangulatot, és kaptunk egy izgalmas, szálat is, ami kiemeli a többi romantikus kötet közül. Segít begyógyítani a saját sebeinket, utat mutat, merre tovább egy nehéz időszak után. A részemmé vált. Csak ismételni tudom magam: Köszönöm!

Ajánlanám mindenkinek, aki nem ijed vissza a komolyabb témáktól és nem a perzselő jelenetek miatt olvas csak könyvet. Szeretettel ajánlom azoknak, akik egy gyönyörű romantikus történetre vágynak, csöppnyi humorral fűszerezve, illetve azoknak, akik képesek értékelni a magyar nyelv szépségét.

A teljes értékelést itt érhetitek el:
http://niitaabell.blogspot.hu/2017/03/anne-l-green-torekeny-vonzero.html


Ki ​emlékszik az Eltitkolt múltra, Lexie és Alex történetére? Vagy ki olvasta A remény hajnalát, ahol megismerkedhetett Amy Avens-szel és Matt Johnsonnal? Ismerősek a nevek, emlékeztek a történeteikre? Rémlik valami Amy családjáról? Emlékeztek, hogy volt egy bátyja, akivel mindig bolondozhatott, veszekedhetett, kibékülhetett és támaszkodhatott rá? Dereng valami Adamről? Szerettétek őt, kedveltétek vagy semleges volt számotokra? Esetleg kíváncsiak voltatok rá? Nos, ha az utolsó kérdésre igen a válasz, most minden vágyatok teljesült. A Törékeny vonzerő ugyanis nem másról szól, mint Adam Avens-ről, Amy bátyjáról.
Hogy mit kell tudni róla?
Őszintén bevallom, még nem olvastam A remény hajnala című könyvet, így nem sok mindent tudtam Adamről addig, amíg nem vettem kezembe a Törékeny vonzerőt. Igaz, az Eltitkolt múltban már olvastam róla, s akkor egy kedves karakternek ismertem meg. Ám, most teljesen más kép alakult ki bennem róla. A történet Prológusa az ő szemszögével indít, ahol meg tudunk pár lényeges információt. Hogy ki ő valójában, milyen a természete, ki a családtagjai, illetve, ki élete párja, valamint, hogy milyen a kapcsolata vele. A már említett kötetekben megismerhettük Catet, akit – hogy őszinte legyek – ki nem állhattam. Egy felszínes, csak magával törődő, pipiskedő lánynak tartottam, aki nem tudja elfogadni Adam jelenlegi életét. Hiszen a fiú csak azt teszi, amit a szíve diktál, s ami örömet hoz neki, de Cat mindent csak elrontott. Ezért sem bántam, hogy kikerült a képből, bár nagyon sajnálom, hogy így.
Bővebben: http://konyvekmindenhol.blogspot.sk/2017/05/anne-l-green-torekeny-vonzero.html


AniTiger
5.0/5

Beleszerettem ​egy kicsit ebbe az erős, kemény, ám békés, jó szívű Adambe… és örülök, hogy megtalálta az ő Eperkéjét. Szerettem, hogy „kicsi a világ” és érdekes (rokoni) összefonódások vannak a történetben – [spoiler] (pl.: Laurie vagy a parancsnok) [/spoiler] – ,akárcsak a hangsúlyosabb, kevésbé hangsúlyos melléktörténeteket is! Kulturáltan erotikus, vagyis nem obszcén és nem kizárólag a szex körül forog a sztori, de mégis bővelkedik felhevítő jelenetekben – ezt már a [[https://moly.hu/konyvek/anne-l-green-viharos-erzelmek|Viharos érzelmekben]] is szerettem.

Nagyon megrázó a kezdete, csodálatos a közepe és elképesztő a vége… Voltak részek, amikor nem bírtam levenni a szemem a sorokról – még ivás közben is úgy tartottam a könyvet, hogy olvashassak, haladhassak. :))

Tulajdonképpen veszekedések és kibékülések váltogatják egymást. Tele van nevetéssel és könnyes jelenetekkel, ráadásul az olvasó is megkönnyezi a szereplők tragédiáit, rossz periódusait, ahogy velük örül, ha boldogok. Nevettem, mosolyogtam, néha szomorkodtam, aztán azon gondolkodtam, hogy hol teremnek az Adamhez (vagy Scotthoz – Viharos érzelmek :D) hasonló hímpéldányok. Anne írhatna nekem is egy hozzájuk hasonló Nagy Őt, imádom a férfi karaktereit. (Még Stanton parancsnokot és stílusát is bírtam! ;))

Ez mindent vitt nálam: https://moly.hu/idezetek/772032 :D

Recenzió a blogon:
https://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2017/02/annelgreen-torekenyvonzero.html


Bitten
5.0/5

Vannak ​írók, akik alkotásait bizonyos életszakaszok, pillanatnyi érzelmi állapotok megjelenésekor szeretjük elővenni. Ha kimerülök és biztos szórakozásra és kikapcsolódásra van szükségem vagy egy kis érzelmi bombára vágyom, Anne L.Green a hazai választásom.
Szeretek időt szánni az olvasásokra, van amikor egy-két nap alatt pörögnek az oldalak és vannak az éjszakába nyúló „Le kellene már feküdni!” típusú kötetek. Az utóbbiak mellékhatása: a karikás szem és a nappali tompaság, de sokszor megéri. Vannak fejezetek, melyeket muszáj egyhuzamban olvasni, nem lehet szünetet tartani. Ugye ismerős?
Nem volt ez másképp legutóbb sem…

……

http://bittennonblogger.blogspot.hu/2017/06/sziasztok-mint-korabban-igertem.html


Bree_olvas
5.0/5

Mostantól ​egyre nagyobb bizalmat kaptam a magyar írók könyvei után. Mert ez fantasztikus volt! Komolyan mondom pár külföldi könyvet teljesen leköröz. Drága Anne L. Green imádom az írási stílusod! A felépítését a történetnek, a fejezetek előtti kis idézeteket, és emellett a váltott szemszöget. Megleptél, megint. Köszönöm ezt az élményt, amit a könyv nyújtott.

Ne gondold azt, hogy ez egy nyálas romantikus történet. Dehogy az! Egy izgalmas, szenvedéllyel teli történet, két sérült lélek egymásratalálásról. Imádtam. Suli előtt olvastam a buszon, aztán minden szünetben, és megint buszon hazafelé. Nem tudtam lerakni. Tudni akartam a titkokat, de közben féltem is, hogy túl gyorsan végzek vele. Nagyon jó érzés volt olvasni. Mintha belezuhantam volna az írónő által felépített világba.
Ez mondható el egy igazán jó könyvről nem? Hogy nem hagyja nyugton az olvasót. Eléri azt, hogy a gondolataid ne más, hanem az Ő könyve körül forogjanak.
Sok fejezetnél és gondolatnál éreztem úgy, mintha az írónő ismerne és valamivel segíteni szeretne nekem, előre lépni az utamon. Durva, de tényleg ❤ Azt hiszem mindenki egy kicsit megtalálja önmagát benne.


Ez ​a második könyv az ironötöl, de ez sem tetszik. Lehet velem van gond, mert a figyeltjeimnek tetszik, de valahogy nálam nem jön be. Számomra annyira eröltetett és szüreállis az egész, még a pérbeszédek is olyanok mint ha egy gagyi szappanoperát néznék. Nem akarom bántani az ironöt semmi problémám vele, de a könyveit nem fogom többször olvasni.


Törpillaa
5.0/5

Nekem ​ez nagyon bejött. :-) Kellően izgalmas, romantikus, szenvedélyes, humoros, szórakoztató volt. Néha néha jókat mosolyogtam Chloe és Adam párbeszédén, és nagyon jó páros voltak. Imádtam Adamet, a humorát, hogy tudott vicces, és egyben nagyon komoly is lenni, és végletekig kitartó. Chloe egyből a kedvenc karakteremé vált, nagyon sajnáltam azért, amiken keresztül kellett mennie, átélni.
Jó volt újra olvasni Matt, Amy, Alex, Lexie, és a gyerekekről, nagyon cuki volt Pam imádtam. :-)


Sippancs
5.0/5

Ez ​volt az ötödik történetem az írónőtől, és bár már egyszer leírtam, hogy közülük melyik a kedvenc, most határozottan úgy érzem, hogy a Törékeny vonzerőt nem überelheti egyik sem.
Egy szó: imádtam! Le sem tagadhatná a történet, hogy ki a szülőanyja, ahogy a karakterek sem, hogy kinek a tollából/fejéből pattantak ki. Igazi ALG-s könyv volt ez, gördülékeny, magával rántó cselekménnyel, váltott szemszöggel, finom erotikával, a romantikus vonal mellett némi krimi szállal, visszatérő mellékszereplőkkel és hullámvasutazós érzésekkel. Adam személyében sikerült egy újabb álompasit avatnom, Chloeban pedig – a kezdeti fura viselkedése után – egy igazi harcos lélekre bukkantam.
Nem is ragozom tovább: 5 csillag!


Ez ​a könyv fenomenális, letehetetlen ittam minden sorát. Chloe története olyan volt számomra mint egy falat kenyér, hisz reményt ad egy olyan nőnek aki egy rosz házasság útán teljesen össze van omolva és minden bizalmát elvesztette a másik nem iránt.
Szerettem, utáltam, sirtam és reménnyel, bizalommal töltött fel egész olvasás alatt. Csak ajámani turom mindenkinek…….olyan mértékben hatott rám a könyv, hogy mikor befejeztem a könyvet csak ültem és nem tudtam mit kezdjek magammal, igen újra be léppet az életembe a bizalom.
Kedves Anne ez a könyv egyszerűen nagyszerű és alig kapom a szavakat mégis mit irjak róla…azt hiszem még alszom párat rá……..
Kedveseim olvassátok mert senki nem bánja meg aki a kezébe veszi a könyvet, föleg aki a bizalom terén hadilábon áll. <3


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

64.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók