Ajax-loader

Vajon ​felépülhetünk egy a testünket és a lelkünket ért súlyos sérülésekből?

Adam Avens harmonikus élete semmivé foszlik, amikor a menyasszonya, Cat életét veszti egy tragikus balesetben. A keserű gyász és az emésztő bűntudat érzésében elmerülve teljesen reményvesztetté válik. Ám egy napon váratlanul berobban az életébe a szépséges Chloe. Adamet addig nem ismert vonzalom keríti a hatalmába a titokzatos, vörös hajú lány iránt, akit nem tud száműzni a gondolataiból.

Chloe erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a felszínen maradjon, de rendkívül kiábrándult és csalódott. Egészen biztos benne, olyan, hogy igaz szerelem, csak a romantikus könyvekben és mozivásznon létezik. Adam vonzó tekintete és tréfálkozásai iránti sóvárgása azonban erősebbnek bizonyul, mint a félelmei a múlt démonaitól. Mégsem képes egyedül eltépni a láncokat, mindent elfelejteni és újra hinni.

Az első találkozásuk azonban mindkettejük sorsát megpecsételi. Hosszú út áll még előttük, a sebek nehezen gyógyulnak. A szerelem, amelyről már mindketten azt hitték, soha sem lesz részük benne, lassan enyhíteni kezdi a múltjuk fájdalmait. Az éppen sarjadó szerelmüket azonban váratlan fordulatok és fenyegető üzenetek teszik próbára, feltépve a már hegedő sebeket.

Létezhet újrakezdés két megtört ember számára, akik már elvesztették a reményt? Vajon tényleg erősebb a lelkünk vágyakozása a boldogságra, mint a félelmeink?

Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és borzongással bontakoztatja ki két megsebzett szerelmes vívódásait.

Értékelések
4.5/5 - 1 értékelés alapján

Karina
4.5/5

Szeretem az írőnő könyveit, ezért már égóta tervben volt elolvasni ezt a könyvet. Jó volt olvasni régi szereplőkről, hogy hogyan is folytatódott az életük.
Nagyon tetszett a könyv, de mégis nem fogott meg. Nagyon tetszett a története, a szereplők is fantasztikusak, de mégis a végén nem érzetem azt, hogy nagyon jó és minél hamarabb újra szeretném olvsni. Minden benne volt, amit szeretek egy történetben, de mégis, mintha – még én sem tudom, de – valami hiányozna.
Már olvastam az „előző” két könyvet és az egyikből majdnem az egész könyvet elfelejtettem, ezért voltak benne nekem fura jelenetek és ezek is nagyon befolyásolhatták az érzéseimet a könyvvel kapcsolatban a végén.
Lehet, hogy mostanában nem szeretném újraolvasni, de később nagyon muszáj lesz, hogy a megtudjam a mostani hangulatom vagy más miatt nemlett-e kedvencem a könyv.
De még mindig nagyon szeretem az írónő könyveit, ezért tuti nem ez lesz az utolsó köny, amit olvastam tőle.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/anne-l-green-torekeny-vonzero/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

64.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók