Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


deen
5.0/5

Lehet, ​hogy furán hangzik, de ez a sorozat úgy tűnik, az ötödik részben vált végre olyanná, amire azt mondom, hogy na, ez jó volt. Végre kiforrta magát. Kaylee ezúttal a halállal néz szembe és nem csak átvitt értelemben. Elgondolkoztam vajon az emberek többsége mit csinálna, ha megtudnák, hogy már csak hat nap maradt az életükből. Valószínűleg ugyanazt, mint Kay, egy kicsit megőrülnének. Kay azért próbál ésszerűen gondolkodni, és elterelni a gondolatait az elkerülhetetlenről, nem akar keseregni, inkább megpróbálja elrendezni a dolgait. Na, meg persze elkapni egy álcázott démont. Szomorú volt ez a rész, de végre kiteljesedhettek az érzelmek is. Nash-t sajna eddig sem kedveltem, és most tényleg meg is utáltam. Sabine is már idegesítő volt az állandó, Nash csábítással. Egyedül Tod képes megérteni Kaylee-t és normálisan viselkedni. Örültem, hogy Kaylee szeme végre felnyílt és jutott neki egy kis boldogság is a szörnyűségek között. És végre az is kiderült, {{hogy hogyan halt meg Tod}}, ami sok mindent megmagyaráz. A cselekmény pörgött és izgalmas volt, nem hagyott időt a kesergésre, és a vége szerintem jó kis fordulatot hozott. Remélem hamarosan jön a következő rész, mert most lesz csak igazán érdekes a történet.


Hópárduc
4.0/5

Az ​összes közül ez a rész tűnt a legizgalmasabbnak. Bár, Nash viselkedése a végén nem volt túl szimpatikus, de jobban is rendezhette volna ezt vele Kaylee. Ha őszinte lett volna magához, akkor nem hitegeti a fiút…
A szerelmi vonal teljesen összekuszálódott, a végére kitisztul.
Kaylee-nak kicsit erőltetett volt az a szerep, hogy “mindent szeretnék elrendezni mielőtt meghalok, de az nem érdekel, hogy én meghalok”…nekem ez annyira nem volt szimpatikus.
A sorozat végére értem. Nem hiszem, hogy a kedvencem lesz.


julcseee
5.0/5

Ez ​a rész volt az a rész, ami meglepetésekkel téli volt, mert hát basszus:
{{Kylee meghal!! Én az elejétől azt hittem hogy valahogy meg tudják menteni}}
{{Tod lesz hirtelen a jó pasi, és ő lesz Kylee pasija is}}
{{Nash egy idióta}}
{{Sabine meg oké hogy hülye, meg barom, de ennyire? A hallalal is ugyanúgy szemetkedik Kyleeval mint előtte. De még így is kevésbé barom mint Nash.}}
Én az elejétől fogva imádtam és ez így is maradt az 5ik részre is.
Valaki mondja h hamarosan jön magyarul a folytatás légyszi :)


Basszus!!!!!! ​
Én ezt imádtam és megkönnyeztem - -

Mint ahogy látszódik is az első két mondatomból, hogy ez a rész nagyon jó volt. A legjobb eddig a sorozatból.
Pedig, ahogy alakult a romantikus szál, azt hittem, hogy nem fog tetszeni. Igaz, kicsit szomorú voltam miatta, de ennek így kellett lennie. Nagyon is ;)) ;))
[spoiler] Mérges is lettem volna, ha nem így lesz :D :D Persze Nasht sajnáltam, de Ő nagyott esett a szememben Sabine miatt az elöző részben. [/spoiler]
[spoiler] Így teljes mértékben Tod párti lettem - - [/spoiler]
A történet alakulása is tetszett. Mielőtt elkezdtem volna olvasni, nem ismertem a fülszövegét, így sokszor megtudott lepni. Bár nagyon nyilvánvaló volt, hogy ki fog az életükre törni most, de így se volt unalmas a könyv. Tetszett.
A vége meg…. Huhhaaaaa. Gondoltam, hogy lesz valami és nagyon nagyon reménykedtem, de meglepett - -
És természetesen meg kell említenem Todot is. Nem tudok rola mást írni, csak ha eddig nem kedvelted, most már fogod, ha pedig eddig is kedvelted, akkor Imádni fogod :D :D

Igaz, hogy ennek a résznek szép lezárása lett, de Nagyon örülnék, ha minél előbb jönnének a folytatások.
[spoiler] Hisz csak most kezdődik egy új kaland Kayleenak és Todnak - - [/spoiler]


PEvice
4.5/5

Érdekes ​volt. Fordulatokban gazdag. Furcsa volt látni, hogy régi kapcsolatok szét mennek és helyette újak jönnek létre. Hogy a múlttal és jelennel is szembe kellett nézni.
Vagyon mi lesz a mi kis lúdvércünk feladata mostantól? Ide a következő könyvvel! :)


Zeraphic
4.5/5

A ​kezdeti lendületet itt picit visszakaptam.
Mondjuk ez köszönhető annak a hírnek az elején, ami bombaként robbant.
Bíztam benne, hogy megoldják ezt is, mint eddig mindent, bár ez “nagyobb” falatnak bizonyult, mint a többi, és akkor enyhén fogalmaztam.

Sabine továbbra is gyűlöletem tárgya, mert utálom a stílusát és a hülye, otromba beszólásait.
Soha nem tudja hogy kell viselkedni.
Egyetlen egy dolgot vagyok mégis elismerni, hogy {{Nash tényleg sokkal jobban illik hozzá, mint Kaylee valaha}}. Nem gondoltam volna, hogy így fogok érezni, de sajnos, be kell látnom….

Tod-ra továbbra is haragudtam a szemét beszólása miatt az előző részben, de a regény közepénél végre felébredtem álmomból és rájöttem a dolgok miértjére :)))))
Aztán már másképpen néztem rá.

A megoldásra váró hatalmas probléma mellett még egy inkubusz is felütötte a fejét, akinek állandóan viszket az ágyéka. Hát hurrá. Más sem hiányzott.
Először azt hittem, nem olyan veszélyes, meghúzódik ő az árnyékban, aztán azt sem tudtam milyen válogatott módszerekkel legyen levadászva.

Annyira féltem a végétől, mert sokféleképpen elcsattanhatott volna, de szerintem a lehető legjobban csavarta meg az eseményeket az írónő.
Nash reakciójára a végén nem számítottam. Ez egy gyökér.
Az sem érdekel, ha nem békél meg.
Nagyon várom a következő részeket, mert imádtam a sorozatot, egyetlen egy gyenge rész kivételével :)))))


bruto_vivi
5.0/5

Ladies ​and Gentlemen…íme, a sorozat legeslegjobb része!
A történet pörgött,eseménydús és fordulatokban gazdag volt. Imádtam! ❤
Gyere már kövi réééész!!!!!!!!

✿ A teljes értékelésért,nézz be a blogomra :3
{{ https://konyvszornyecske.blogspot.com/2018/12/konyv-sorozat-ertekeles-rachel-vincent.html }}


rafaelo0824
5.0/5

Az ​eddigi legjobb kötet! Romantika terén végre megtörtént, amire vártam, és mennyire jó volt már! Tetszett, ahogy Kaylee kezelte a halálhírét, sokkal komolyabb már, mint az első kötetben, bár más részről mit sem változott. Nash micsoda hisztigép, nem sajnáltam egy cseppet sem, Sabine még mindig fura. Persze már megint a suliban történt valami fura, ami végül is érthető Avari miatt, de azért már kicsit sok. Mindenesetre szuper rész volt, imádtam az egészet, főleg a végét. Alig várom a következő kötetet!


kinga_cs
5.0/5

Kedvenc ​kötet eddig! Minden egyes részét imádtam.
Ez a “meg fogsz halni” szál annyira zseniális volt, végig feszültségben tartott, és nem tagadom, sokszor el is sírtam magam.
De a nyomós ok, amiért igazán kedvenc lett az {{Tod és Kaylee együtt}}, és hogy végre felnyílt Kaylee szeme. A végében pedig az a kis csavar kicsit megőrjített :D

Egyébként, plusz pont ennél a sorozatnál, hogy nem csapta össze eddig a kötetek végét úgy az írónő (vagyis talán az elsőnél éreztem kicsit, hogy igen), mint a Vérmacskák sorozatnál.


Hasonlóan ​élveztem és tetszett a történet, mint a legelső rész. Számomra visszahozta a színvonalat, amit vártam már. Örültem neki, hogy Nash {{úgymond kikerült a képből, bár most is csúnyán viselkedett.}} Tod-ot imádom. Eléggé megrázó volt számomra a történet, nem gondoltam volna. Mikor elmondta Tod, megállt bennem az ütő. A végén meglepődtem, de bíztam benne, hogy {{lesz valami megoldás.}}


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók