Ajax-loader

Szexuális ​ingerekkel túlterhelt mindennapjainkban egyre nagyobb a káosz a szexualitás természetével és életünkben betöltött szerepével kapcsolatban. Ennek hatását látjuk a szexuális megnyilatkozásokban – vagy éppen elfojtásokban – az egyén, a párkapcsolatok, a család, és a társadalom szintjén is. Szerencsére ma már létezik olyan eszköz, amellyel rendet teremthetünk a káoszban. Willem Poppeliers, holland pszichológus freudi alapokon, ám azt más pszichológiai és terápiás irányzatok ismereteivel integrálva, megalkotta az emberi szexualitásnak születéstől halálig tartó fejlődési modelljét, valamint kidolgozta a Sexual Grounding Terápia rendszerét. Ebben a rendszerben a szexuális, illetve intimitást érintő problémák érthetővé és kezelhetővé válnak.
A Sexual Grounding Terápiával lehetőséget kapunk rá, hogy visszanyerjük eredeti, egészséges szexualitásunkat, aminek eredményeként képesek leszünk egy elkötelezett kapcsolatban emberileg – így szexuálisan is – kiteljesedni, és ezt a tudást a felnövekvő generációknak stabil családokban átadni.

„A Sexual Grounding Terápia célja, hogy szexualitásunkat annak teljes egészben, a ma tapasztalható túlhajszolt hedonizmus és torzulások nélkül éljük meg, és hogy ennek jogát önmagunk és az elkövetkező generációk számára megtartsuk. ”
(Willem Poppeliers)

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók