Ajax-loader

Úgy ​mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív.

Értékelések
4.3/5 - 2 értékelés alapján

CsRita (Bp)
4.5/5

Brutálisan mocskos történet, nem az én műfajom és lelkivilágom de mégis alig vártam a folytatást! ;)


Karina
4.0/5

Mikor elkezdtem, már kicsit tudtam, hogy mit is fogok olvasni, de erre nem voltam felkészülve. Nekem olyan volt ez az egész könyv mintha három lett volna egybe tömörítve. És aztán megtudtam, hogy van még két könyv hátra. De nem értem, hogy azokban mi lesz.
Nem most terveztem elolvasni, de most akadt a kezembe. Sok embernek nagyon tetszett, de sajnos én nem vagyok közöttük. Történnek benne olyan dolgok, amik kiakasztottak és tudtam, hogy lesz benne, de akkor is még mindig nem akarom elhinni.
Kíváncsi vagyok a folytatásra és, hogy mit is lehet még kihozniebből.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/e-k-blair-bang/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.3/5

Statisztika

55.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók