Ajax-loader

A Lesz ​ez még így se az utóbbi idők legnagyobb holland könyvsikere. Hendrik Groen valóságos nemzeti hős lett hazájában, képmásával bögréket díszítenek, a rajongók magukra is tetováltatják. Hendrik naplója hónapokig vezette a sikerlistákat, az eladások rekordot döntöttek, jelenleg 29 nyelvre fordítják. Az Öreg, de még nem halott klub kalandjai hamarosan folytatódnak.

A 83 és 1/4 éves Hendrik az Alkonypír öregotthon lakója, de ki nem állhatja az öregeket, akik a szőnyegbe tapossák a mézes puszedlit, folyamatosan zsörtölődnek és nyögnek. A napi rutin is az idegeire megy; vacsora után kávé, utána tévé, utána irány az ágy. Az egyhangúságnak Eefje érkezése vet véget, akiben Hendrik felismeri az elszalasztott lehetőséget… Elege lesz hát a nyavalygásból, szeretné, ha még tartogatna számára valamit az élet, ezért néhány bentlakóval megalakítja az Öreg, de még nem halott klubot, és titkos naplót vezet akcióikról.
___Hogy életkedvüket fenntartsák, kaszinóba, pétanque-bajnokságra, főzőtanfolyamra és tajcsizni járnak, és miközben minden erejükkel azon vannak, hogy az elmúlás a lehető legszórakoztatóbb legyen, néhány nem várt fordulattal is számolniuk kell…
___Hendrik Groen nem szuperhős, és pont ezért szerethető.


A 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt illetve Az ember, akit Ovénak hívnak rajongóinak és persze mindenkinek, aki kezdeni akar valamit az élettel, mielőtt lejár a szavatossága.

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

A halálunkra várunk… és élvezzük!

Nem semmi, mi?

Amikor megöregszel…
Hahaha!
Te azt hiszed, hogy mindenki megöregszik?
Tessék csak úgy kezdeni a mondatot: ha megöregszel.
Ha.
Hahaha.
Azt hiszed, jó buli?
Francokat.
A jó buliért meg kell dolgozni.
Akkor is, ha megöregszel.

Ki mondja mindezeket?
Hát én, az értékelő.
Meg Hendrik Groen.
Ki az a Hendrik Groen?
Az, aki szeretnél lenni öregkorodban.
Írt egy könyvet. Illetve, nem, egy titkos naplót, amelyből könyv lett.
Hendrik Groen 83 és 1/4 éves, és egy holland idősek otthonában tengeti az életét. Ez jutott, és kész. Szeretne ebből az ez jutottból minél többet kihozni: humorral, egészséges önzéssel, bajkerüléssel, egészségre vigyázással és egy kis.. mozgalmassággal, frivolsággal.

Bővebben lásd a blogban!

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2016/11/24/a_halalunkra_varu...


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

83.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók