Ajax-loader

Letehetetlenül ​izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkosügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál.

Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.

Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar.

Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja.

Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna.

Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.

“Meyer mesterien teszi kiváncsivá olvasóját, tartja fent a feszültséget, és adagolja az információt. Az emberek nem csak olvasni akarják a könyveit, hanem egyenesen bennük akarnak élni.”
Lev Grossman, A varázslók-trilógia szerzője

“Meyer ragyogó tisztasággal ír, soha nem áll az olvasó és az átélhető élmény közé. Igazi tehetség.”
Orson Scott Card, Az Ender-saga szerzője

“Meyert sokkal jobban érdeklik az emberi kapcsolatok, mint a zsáner megszokott szabályai… Amit az életről mond, az mindig lenyűgöző.”
Jeff Giles, Entertainment Weekly

“Egy Stephenie Meyer-regényt nem egyszerűen csak elolvas az ember, hanem vele él, az ellenállhatatlan és hús-vér szereplőkkel együtt. Meyer mindig tudja, hogyan ábrázolja őket ahhoz, hogy az olvasót érdekelje a sorsuk, és aggódjon értük.”
Ridley Pearson

Értékelések
4.8/5 - 5 értékelés alapján
Betti
5.0/5

Jó nyelvezet, folyamatos izgalom, remek könyv


Kota Jolán
5.0/5

Hahó, emberek, hatos nincs? Mert az ötös értékelés borzasztó karcsúnak tűnik nekem ehhez a műhöz.

Adott egy veszélyes titok az állami apparátusban, aki maga nem más, mint egy filigrán, őrületig paranoiás nő, A Vegyész.
Ja. A paranoiája miatt van még életben.
Aztán egy másik férfiú, aki kiképzésére nézve kém a javából, annak is a mesterfokozatából.
Ez a két ember, illetve a tudásuk veszélyt jelent valami potentátra az állami berkekből.
Ja, meg halottak is.
Igaz, csak hivatalosan.
És a harmadik férfi? Ő civilebb a civilnél is.
Na, ez a három ember kerül össze egy játszmában. Az első kettő pontosan tudja, hogy a harmadik miatt iszonyú bajban vannak. A nő egyik része lubickol a civil férfi mindennapjaiban (jé, így kell normálisan élni? meg tudnám szokni), a másik részének pedig másodpercenként égnek áll a haja, hogy ez az idióta megölet mindannyiunkat.
Jaj, és a kutyák! Fantasztikus!

Az első éjjel csak vagy 60 oldalon verekedtem át magam, és nyugovóra tértem. De ma éjjel… jelentem, fél hatkor (reggel) tettem le a művet, és egyetlen másodpercét sem sajnálom rá. Ehhez mérten csöppet kialvatlan vagyok, de kit érdekel?!

Arthur is olvasta a könyvet, itt a véleménye róla: http://kulturpara.blog.hu/2016/12/07/aludnal_gazmaszkkal_a_fejeden#more12011072

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2016/12/07/aludnal_gazmaszkkal_a_fejeden#more12011072


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.8/5

Statisztika

173.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók