Ajax-loader

Bart ​Dawes húsz éve lakik ugyanabban a házban, itt szerelmeskedett először a feleségével, itt játszott a kisfiával… Most a kisvároson át új utat építenek, és ez előbb a munkahelyét, majd az otthonát fenyegeti. Bart azonban nem hagyja magát – az útépítő céggel, sőt az egész világgal szembeszáll, hogy megvédje az életét: azt az egyetlen életet, amelyben megtalálta törékeny boldogságát. Az 1970-es években játszódó történet vége teljes összeomlás; a kisvárosban, mely a modernizáció útjára lépne, végül kő kövön nem marad.

Magyarul most először jelenik meg Stephen King korai regénye: egy átlagember kiúttalan küzdelmének szívszorító története. King, akiből aztán a horror és a thriller királya lett, finom pszichológiai meglátásokkal teli, igazi irodalmi regényt írt, de ebben sem tagadta meg önmagát – itt is elszabadul a pokol a külvilág hatalmas erőivel szemben tehetetlen gyönge ember meggyötört idegrendszerében és a külvilágban egyaránt…

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Kota Jolán
4.0/5

Az elátkozott út olyan embereknek való, akik szeretik a karakterdrámákat, az erős társadalomkritikát, kedvelték a 70-es évek Amerikáját (Kinghez hűen sok kis adalékot kaphatunk a hétköznapokról), és szeretnék megismerni King kezdeti szárnypróbálgatásainak egy kis szeletét.
Bővebben lásd a blogon.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2016/11/15/king_a_letezes_alapja_mindent_elsoporni#more11942647


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

125.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók