Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Emlékszem ​arra a részre a Holnapután című filmből, amikor azon vitatkoznak, hogy milyen könyveket égessenek el, és milyeneket nem szabad, hogy legyen egy kis meleg.
Ezt nyugodtan használhatjátok erre a célra.


Nikolett0907
4.0/5

Már ​tavaly kinéztem magamnak a könyvet.
A borító is tetszett, a fülszöveg pedig nagyon jóra sikeredet.
Ami nagyon tetszett, hogy a hősnő végig hozta a formáját, csak annyit rinyált amennyit kellett, a két srác illetve három viszont lehetett volna vadabb is. Nem mondom, hogy átlagosak, de a körítés miatt érezte az olvasó azt, hogy mennyire vadak, hogy nekik nincs szabály.
Kicsit többet vártam a szülőktől is, bár ha nekem lenne ilyen anyám, mint a hősnőnek, valószínű már nem beszélnék vele.
Sok kérdés lóg a levegőben, gondolom ezekre a következő kötetekben fogunk választ kapni.
A négy csillagot pedig azért adtam, mert kezdő kötetnek jó volt, olvastatta magát és elérte, hogy érdekeljen a folytatás. Remélem hamarosan megjelenik.
Ajánlom!


ZitussKa
5.0/5

Közismert ​tèny rólam, hogy ha nem is tudatosan de szeretek szembe menni az általános közvèlemènnyel :D Ahogy most is, mert èn ezt elkèpesztő módon èlveztem.
Nem mondom, hogy minden rèszletèben a valóságot tükrözi ès szilárd lábakon áll a törtènet. Bár a klikkesedèst abszolút eltudom kèpzelni mert nem kell messzire utazni, ez itt is megtalálható. Viszont nekem nèha olybá tűnt, hogy ezek a diákok nem is gimisek hanem egyetemisták. Arról nem is beszèlve, hogy ennyi cselszövès mellett mennyi idejük jutott tanulásra? Hiába, ez a könyv mozgalmas ès időnkènt bosszantó de mègis szórakoztató a sajátomtól ennyire èltèrő èletet megèlni ès annyifèle bőrbe bújni, mellőzve minden realitást.
Lehet nagyon tini vagyok mèg, de nekem megy a kedvencek közè :)


Sippancs
2.0/5

Mikor ​még a történet negyedénél jártam, azt írtam a könyvről egy figyeltem értékelése alá, hogy olvasok, olvasok, és olyan, mintha egy helyben toporognék egy nagy semmi körül. Hát… a könyv egészen az utolsó oldalig megtartotta ezen szokását.
Pocsék volt. Nem tudok kíméletesebben fogalmazni, mert szívem szerint még könyvnek sem nevezném. Az egész egy hatalmas maszlag volt, ami nem szólt másról, mint tizenévesek bulizásáról, ivászatáról, szexeléséről és „utáljuk a szüleinket”-szerű családi drámáról. Néhány dolog annyira abszurd volt benne, pontosabban az, ahogy reagáltak rá a szereplők, hogy ha most megjelenne egy vámpír előttem, isten bizony, még az is piskóta lenne hozzá képest. És a párbeszédek… na neee! Agyatlan, követhetetlen, összevissza katyvasz.
Ami a szereplőket illeti, róluk sem tudok szebbet vagy jobbat mondani. Én is voltam egyszer 17 éves, és bennem is dúltak a hormonok, de hogy ilyen szinten elmezavarodott lettem volna, az nem rémlik. Meg aztán ennyi szereplő és mellékszereplő egy történetbe miért kell? A közepétől kezdve már azt sem tudtam, hogy ki kivel van és miért, mert jött az Elit, az ex, a haver, a barátnő, az apuci új nője és még sorolhatnám hosszasan… Arról nem is beszélve, hogy ennyire semmitmondó és érzéketlen emberekkel én még könyvben nem is találkoztam.
Amikor előrendelhetővé vált a könyv, emlékszem, hogy nagyon sokan ujjongtak (köztük én is), mert Tijan történeteinek – állítólag – nagy a rajongótábora külföldön. Ha ilyen a többi könyve is, fel nem foghatom, hogy miért…


A ​pocsék fordítás ellenére számomra nagyszerű kikapcsolódás volt a Fallen Crest High. Egy igazi tinidráma, amelyet a stílusa tesz letehetetlenné. Sam-et, Mason-t és Logan-t a hibáikkal együtt szimpatikusnak találtam, a többi szereplő idióta, a felnőttek még az idióta tinik szintjét sem ütik meg. Ha ez az amerikai valóság, akkor nagyon szomorú vagyok. Nekem több ponton is a Papírhercegnő ugrott be, a stílusról a Miután, mindkettőt nagyon szeretem. Elég sok negatív vélemény érkezett a könyvről, szerintem egyáltalán nem volt ez oylan rossz. De aki teheti, angolul olvassa.


GytAnett
2.0/5

Na ​jó, hát fogalmam sincs, hogy ez a könyv mégis mi volt. Olyan volt, mint egy katasztrófa, aminél az ember nem bírja ki, hogy ne nézze. Ebben az esetben, hogy ne olvassam tovább.
Akárhogy is nézem, ebben a történetben minden szereplő egy undorító kis görcs volt. Egyetlen egy olyan karaktert sem tudok mondani, akit csak hangyányit is, de kedveltem volna. Öntörvényű, önző, gyökér idióták gyülekezete. Pff… egyedül David volt az, akiben láttam valami potenciált. Ennyi, slussz passz.
Az egész könyvet utáltam. Olyan volt, mint egy felturbózott brazil szappanopera. Emberi, erkölcsi értéket ne keressen benne senki. Itt mindenkinek minimum pszichológusra lenne szüksége, de egyik másik személyt börtönbe dugtam volna.
Az biztos, hogy nem lesz újraolvasós… Nem folytatom tovább, mert csak dühöngenék, annak meg nincs értelme. :D
A két csillagot tényleg csak azért kapta, mert valahogy mégis olvastatta magát. Semmi többért.


Sekélyes ​és persze gazdag amerikai tinédzserek és szüleik következmények és korlátok nélküli, szinte követhetetlen élete… Ha ez az amerikai álom, hát köszi szépen, de inkább nem! Szánalmas és nekem több szempontból egy csöppet visszataszító történet.


genevieve
5.0/5

Nos, ​Kedves Mindenki!
Ez igen, bizton állíthatom hogy megérte várni erre a történetre.
Eseménydús cselekmény, rengeteg dráma, árulás, szerelem, szex. Tökéletesen kidolgozott karakterek.
Sam egy fantasztikus lány, olyan az se hülye aki hallgat típus. Élete fenekestül felfordul, mégis mindvégig Önmaga marad.
Logan és Mason a szabadszájú testvérek akik mindent megtehetnek, akiket senki és semmi nem érdekel.
Logan az aki minden csajt megszerezhet ha épp úgy tartja kedve, Mason pedig akinek nem kell egy sem. Na de tényleg?!
Semmi nem az aminek látszik, vagy éppen pont az, döntsd el Te!


Nórcsy08
1.0/5

Értékelés ​hamarosan…

*

Sajnos hatalmasat kellett csalódnom a könyvben. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy kire vagyok mérgesebb, ki hibázott nagyobbat, a kiadó vagy pedig az írónő. Az alacsony százaléka ellenére is bizalmat szavaztam ennek a kötetnek, ugyanis olvastam már Tijan-tól, az pedig egy kellemes élmény volt. De ez! Katasztrófa!
Kezdeném a pocsék fordításnál. Sok-sok helyesírási hiba, nyelvtanilag helytelen mondatok, elírások. Mindezek élvezhetetlenné tették az olvasást, egyszerűen rossz volt ránézni a szövegre. Emberek vagyunk, hibázunk, nem is szoktam ilyen dolgokon fennakadni, de ez már sok(k) volt. Egy magyar tanár a haját tépte volna olvasás közben – úgy, ahogy én is. Itt az egyik kedvenc elírásom a 410. oldalról: ,,A fogam vacogni kezdenek, a karom remeg. A térdem összecsuklanak, amikor megpróbálok felállni (…)." És akkor már meg sem említem a borítót, ami szerintem egyenesen ronda, borús, a képek pixelesek és az egész elrendezés visszataszító. Már sajnálom, hogy pénzt adtam ki érte, de “szerencsére” akció keretén belül.
Sam egy hisztis, beképzelt, öntelt p.cs@ volt. Ettől szebb szavakkal nem tudom illetni. A Kade fivérekben semmi extrát nem találtam. Tulajdonképpen egyik szereplővel sem tudtam azonosulni, a főszereplők egyenesen taszítottak. Adam volt egyedül szimpatikus, meg egy kicsit Becky. Adamet én teljesen el tudtam volna képzelni Sam mellett, benne megvolt minden, ami kellett. De neeeem, most is a rosszfiúnak kellett győznie…. Csak nem tudom minek.
Nem vagyok túl sok írói tehetséggel megáldva, de szerintem ettől még én is jobb és összeszedettebb történetet írtam volna. Olyan, mintha az írónő nem tudta volna, hogy mit akar kihozni a dolgokból, aztán valamit összedobott. Nem értettem a történet lényegét, hogy mi miért történt és sokszor nagyon nehéz volt felvenni a fonalat két olvasás között. Számomra tényleg érthetetlen volt. Az erotikus címkét egyáltalán nem értem minek van rajta, volt egy akció, a többi el lett sumákolva.
A helyzet pedig az, hogy az alapsztori jó lett volna, mert nekem bejönnek az ilyen mostohatesós történetek, de igényesen megírva, azért erre kap gyenge 1 csillagot. Arra pedig a mai napig nem jöttem rá, hogy Logan miért volt ilyen kedves, {{Mason és Sam között pedig hogy alakulhatott ki románc, mikor nem is ismerték előtte egymást és csak 1-1 szót váltottak egész történet alatt? Ráadásul így hogy alakult ki SZERELEM??? Szerelmesek lettek egymás nemiszervébe vagy mi?!?!}} A szülőket inkább nem is minősíteném. A gyerekek semmiféle tiszteletet nem mutatnak irántuk, lenézik őket, majdhogynem okosabbak is, s ez ellen senki nem tesz semmit. Áááá, nem is értem!!!
Mivel a könyv olvasása után néhány nappal írom az értékelést, így vannak dolgok, amik már feledésbe merültek. Most, hogy felidéztem ezt az olvasási élményemet, csak felidegesítettem magam. Gondoltam, hogy túladok a könyvön, de lehet megtartom elrettentő példának. :D


Evika82
3.5/5

Jó ​volt az alapsztori, vaciláltam a 4 csillagon, de a drámahegyek miatt nem tudok ennek a könyvnek több csillagot adni. Régebben az angol nyelvű könyv adatlapján olvastam egy értékelést, amiben azt olvastam, hogy ebben a történetben annyi kavarás és dráma van, ami egy argentin szappanopera becsületére válna. Ez rögtön felkeltette a kíváncsiságom. Na mármost szerintem 2-3 szappanopera sorozat is kitelne belőle. Sokszor annyi kavarás történ egymás után, hogy azt sem tudtam ki-kivel van… :D
Vissza-vissza kellett lapoznom, hogy képben legyek. De mégis végigolvastam, és ne kövezzetek meg, de ha esetleg kijön magyarul a sorozat 2. része is, akkor természetesen azt is el fogom olvasni… :D :D :D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

52.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók