Ajax-loader

Samantha ​élete egyik napról a másikra rémálommá válik. Nem elég, hogy a szülei épp válófélben, de kiderül, hogy a pasija a legjobb barátnőjével csalja. És mindezek tetejébe új “mostohatesókat” is kap a Kade fivérek személyében.

Mason és Logan Kade piszkosul gazdag, piszkosul jóképű és végtelenül öntörvényű. Samantha minden lányismerőse odavan a két bombapasiért. Akik hirtelen a lakótársai, és a családtagjai lettek.

Te mit szólnál hozzá, ha a város két legdögösebb pasija lenne a mostohatesód?

Tijan pikáns és letehetetlen kultsorozatának első része nemzetközi bestseller, a fiatal olvasók kedvence.

Indoljon a buli, költözzünk be a Kade fivérekhez!

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Karina
4.0/5

Fülszöveg lapján érdekesnek találtam a történetet. A borítója is tetszett. De, amikor elkezdtem olvasni, már akkor ne mértettem, hogy mi van. Nagyon meg lett bonyolítva a története és szó szerint mindenki mindenkinek hazudott és mindenki együttvolt mindenkivel. A felénél le akartam rakni a könyvet, de kíváncsi voltm, mert utána olvastam és külföldön imádják, de nem tudom, hogy mit. Még sok rész van belőle, nem tudom, hogy el fogom e olvasni őket, de szerintem nagyon nagy rá az esély, de azért el kell ismerni, hogy voltak benne vicces részek. És ez az első könyv, aminen az össze szereplőt utáltam, de még is egy négy csillagos könyv, mert azért egyszeri olvasásnak elmegy.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/tijan-fallen-crest-high/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

52.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók