Ajax-loader

Óva ​intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény – soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.

Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

Értékelések
4.5/5 - 1 értékelés alapján

Egy kicsit féltem ettől a könyvtől, de a sok jó, amit hallottam róla, meggyőzött. Az már az elején nagyon tetszett, amivel Tristan foglalkozik, amit szeret csinálni. Valami érdekes újdonság! A könyv tele van klisékkel és erotikus, illetve szabadszájú jelenetekkel, de mégis tud egyedi lenni. A történetben nagyon érzékletesen jelenik meg a mély gyász, az az érzés, amikor egy hozzád közel álló személyt veszítesz el. Az elveszettség, a magány, a világ iránti gyűlölet, a félelem. És a vágy, hogy újra a szeretteiddel lehess. A vágy, hogy végre tovább léphess… Ez az, ami egyedivé, szerethetővé teszi Tristan és Elizabeth történetét. És még meg kell küzdeniük az őket elítélő – sőt, akár fenyegető – kisváros lakóival is. Van joga egy párját elveszítő embernek ismét boldognak lenni? Szerintem van. Sőt. Két olyan ember egymásra találásáról szól, akik elveszítették saját magukat is. És a titkok csak apránként kerülnek a felszínre… Magával ragadó könyv, szigorúan 18 éven felülieknek. Ne hagyd ki

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2016/10/20/osszetort_eletek


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

150.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók