Ajax-loader

A ​lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján


Karina
5.0/5

Már december óta a polcomon volt ez a könyv és sajnálom, hogy csak most szántam rá időt, hogy elolvassam. Már nagyon régóta, mindenhol ezt láttam és nem tudtam elhinni, hogy ennyire jó. De most már így sikerült :D
Már a borító és a címe megfogott és a története is nagyon tetszett. Most már még jobban várom a folytatást – mér bőven egy hete megérkezett, de én még nem jutottam el mamámékhoz érte :(.
Már újat szeritnem nem tudok mondani róla, csak hogy kedvenc lett és újraolvasás lesz belőle :D

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/elle-kennedy-the-deal-az-uzlet/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

209.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók