Ajax-loader

Az ​emberiség elpusztította önmagát, s a lebombázott világban a nyugati civilizáció szinte nyomtalanul elenyészett. Csupán Afrika sivatagos vidékein maradtak fenn nagyobb arab néptörzsek, független oázisok, egységes országok. Egy ilyen elszigetelt helyre érkezik a Halott Országokból egy fehér ember, Jack mester, aki az életét is kockára teszi, hogy rábukkanjon arra az idegen űrhajóra és azokra az idegen lényekre, akikről a legendák beszélnek… és feltárul előtte Ozirisz országa…

Négy izgalmas kisregény és több mint másfél tucat hosszabb-rövidebb science fiction novella várja, hogy elkalauzolhassa az olvasót a jövőbe, a sötét világűrbe, a forró sivatagba, egy szétbombázott világba vagy éppen az álmok birodalmába. Jelen válogatás igyekezett a legszélesebb skálát nyújtani, hogy a műfaj sokszínűségét bemutassa és kellemes szórakozást, maradandó élményt nyújtson olvalsóinak.

Wolfgang Jeschke Ozirisz országa című műve a német science fiction legmagasabb elismerésében, Kurd lasswitz-díjban részesült, míg Harlan Ellison megdöbbentő, sokkoló hatású kisregénye. A fiú és kutyája NEBULA-díjat nyert, s a műből készült, azonos című film HUGO-díjat kapott.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók