Ajax-loader

A ​tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, ám nem sokkal ezután egy másik szörnyeteg bukkan fel, aki jóvátétel gyanánt magával hurcolja egy olyan baljós és mágikus vidékre, amit a lány csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak.
Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden olyan hazugságot és figyelmeztetést, amit neki a tündérek csodálatos, ámde veszedelmes világáról korábban mondtak. Azonban a tündérek birodalma felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és Feyre-nak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.

A Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják.
Szexi, akciódús sorozat első kötete.

Értékelések
4.8/5 - 3 értékelés alapján

HGeorgina
4.5/5

“Ó. Te. Magassagos. Eg!

Ez a könyv egy valóságos csoda! Már amikor hozzáérek, érzem a mágia fémes, szúrós szagát.. Imádom! Feyre személyében egy igazi tökös csajt ismerhetünk meg, akit alaposan meggyötört az élet, és pont emiatt egy vagány és karakán jellem. Tamlin pedig.. Áhh.. ♥ Szavak nincsenek.. ♥ Ki ne szeretne elidőzni egy ilyen lehengerlően elbűvölő főúr társaságában?"

Bovebben az alabbi linken megtalalhato az ertekelesem :)

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/ertekelesek/3092149
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.8/5

Statisztika

100.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók