Ajax-loader

Kate ​Worthington jól tudja, hogy soha nem mehet feleségül kiszemeltjéhez, ezért elhatározza, Indiába utazik, hogy megzabolázza nyughatatlan lelkét, és megszabaduljon kellemetlen családjától. Kotnyeles édesanyjának azonban más tervei vannak. Az asszony alkut köt Kate-tel: elutazhat Indiába, de csak akkor, ha egymás után három házassági ajánlatra is nemet mond.
Kate, hogy teljesítse a megállapodást, az impozáns Blackmoore-i kastélyba utazik, és kedves gyerekkori pajtásához, Henry Delafieldhez fordul segítségért.
Ám ha szívügyekről van szó, nincs helye alkudozásnak, és a legalaposabb tervek is dugába dőlhetnek. A zord, szeles észak-angliai partvidéken Kate végül kénytelen szembenézni az igazsággal, amit még saját maga előtt is titkolt.
Lehet, hogy éppen az a házassági ajánlat szabadítja meg a szenvedéseitől, amit feltett szándéka elutasítani?
Az 1820-as években játszódó Blackmoore igazi romantikus regény, egy fiatal nő magával ragadó története, aki komoly áldozatok árán tanulja meg, hogy a szívére kell hallgatnia.

Értékelések
5.0/5 - 2 értékelés alapján

MésziAnna
5.0/5

Magával ragadó, izgalmas történet, teljesen elrepít a jelenből.
A történet kidolgozása pedig briliáns. Nagyon tetszik, hogy az olvasó csak belecsöppen valamibe és a történet fő mozgatórugóit, melyek a múltban történtek csak később ismerjük meg.
Tetszik a két főszereplő jelleme és szerepeltetése. Fantasztikus a lelki folyamatok leírásának a szimbolikája (macska, madarak, zene).
Bár történelmi, romantikus regény, végig érződik, hogy az írónő kortársunk és nem a 19. századi Anglia szülötte, de mégsem zökkent ki a korszakból.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/ertekelesek/2613954Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

119.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók