Ajax-loader

Autentikus ​olasz konyha, magyar szemmel. A szerző népszerű internetes gasztroblogjából főzésre csábító album született, amely több, mint receptek gyűjteménye: olaszországi gasztro-történetek és egy kis gasztro-történelem színesítik a változatos fogások leírásait.
A szerző összeválogatta a kedvenc, egyszerűen és gyorsan elkészíthető olasz receptjeit. Azon ne csodálkozzunk, ha a könyvben nem találjuk a lasagne vagy a milánói makaróni leírását, azt azonban megtudhatjuk, mit esznek Palermóban a pizza helyett, a bor mellett mi készül Toszkánában a szüreti szőlőből, mi Velence legnépszerűbb húsos fogása vagy mi a finom, ropogós házikenyér titka.
A receptek itthon is egyszerűen beszerezhető, friss alapanyagokból elkészíthetők. A változatos fogások mellett az olasz hagyományokról és a szerző főzés közben szerzett tapasztalatairól is olvashatunk. Az étvágygerjesztő ételfotók mellett olaszországi pillanatképek teremtik meg az igazi dolce vita hangulatot.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

135.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók