Ajax-loader

Sonny ​Ardmore remekül hazudik.
Arról, hogy az apja börtönben van, hogy az anyja kirakta őt otthonról, és éjszakánként titokban a legjobb barátnőjénél alszik.
Talán Amy Rush az egyetlen, aki átlát Sonny hazugsághálóján, és mellette áll, bármi történjék is. Mindent megosztanak egymással: a titkaikat, a ruháikat… Sőt, még a Ryder Cross iránti utálatuk is közös.
Ryder az új fiú a Hamilton gimiben, és megtestesíti mindazt, amit Sonny és Amy ki nem állhat: a srác egy beképzelt, sznob stréber. Csakhogy Rydernek van egy gyenge pontja: Amy. Le sem tagadhatná, hogy belezúgott. Úgyhogy amikor Ryder e-mailben randira hívja Amyt, a két lány úgy érzi, kihagyhatatlan alkalom kínálkozik a számukra.
Aztán a sors közbeszól.
Vajon képes lesz Sonny egészen az igazságig jutni a hazugságai segítségével, vagy végül Rydert és Amyt is elveszíti?

Kody Keplinger egy vicces és egyben szívszorító történettel tér vissza a The DUFF – A pótkerék világába: azokról a hazugságokról ír, amiknek bedőlünk, és azokról az igazságokról, amikre véletlenül sem számítanánk.

“Nem elég, hogy a történet magával ragadó, még olyan szereplők is felbukkannak, akiket az előző könyvekben megszerettünk!” – Tyler, amazon

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Zsirai Réka
5.0/5

Így az év végi hajtásban muszáj kikapcsolnom picit, így hamar előkerültek a tavaly karácsonykor vásárolt könyvek, igen idén nem nagyon volt időm olvasni, de most igyekszem mindent behozni. :)
Az első kötet abszolút kedvencem, és most már ez is. Bianca nem volt épp a kedvencem, de Sonnyt imádtam. Bár bevallom Ryder nem rabolta el a szívem úgy mint Wesley.
Amy és Sonny barátságát irigylem, és tényleg jó volt a Rush lány szemelyiség fejlődését is végig követni a köteten keresztül.
A történet teljesen más volt mint Biancáéké, mégis sokkal inkább magával ragadta a figyelmemet, mint az. Én mondjuk sosem folyamodnék ilyen tervekhez, mint a mi kis hazugunk, de valamilyen szinten értettem is, hogy miért nem az egyenes utat választotta.
Szóval imádtam, imádtam, imádtam :))

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/kody-keplinger-lying-out-loud-...


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

42.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók