Ajax-loader

Újabb ​különleges világba nyerhetnek betekintést azok, akik Kordos Szabolccsal tartanak ezen a kontinenseken átívelő utazáson. A hatalmas sikerű Luxushotel, Hungary szerzőjének új könyvében elárulják titkaikat a magánrepülőgépeken dolgozó magyar légiutas-kísérők, valamint megszólalnak a diszkont- és a hagyományos légitársaságok sokat látott alkalmazottai. Megosztják a szerzővel – így az olvasóval is – történeteiket a földi kiszolgáló személyzet tagjai és a mindent elnyelő gyomrú tehergépek magányos pilótái.

Szeretné tudni, miért éri meg 20 millió forintot költeni egyetlen repülőútra, ha mindössze négy percet tölt a helyszínen az ember? Kíváncsi rá, hogyan reagált a magyar legénység egy máig titokban tartott gépeltérítési kísérletre? Megismerné, milyen körülmények között élnek a pilóták és a légiutas-kísérők a Közel-Keleten? Mi az igazság a Mile High Clubról?

Ha érdeklik a mindennapok 10 kilométerrel a föld felett, és a repülőtéri élet valósága, akkor az Airport, Hungaryt örömmel forgatja majd.

Értékelések
5.0/5 - 2 értékelés alapján

Egy újabb riportkönyv Kordos Szabolcstól, amellyel a légiközlekedés világába kalauzol minket a szerző. Szépen felépített a könyv, és érdekfeszítően, a laikusok számára is érthetően vázolja a repüléssel kapcsolatos történeteket. Néhol viccel, néhol megbotránkoztató, de mindenképpen elgondolkodtató a pilóták, légiutaskísérők és a többi ezen területen dolgozó ember élet – és munkakörülményei.
Nagyon tetszett a könyv, az elejétől a végéig ébren tartotta a kíváncsiságom és a figyelmem. Részemről csillagos ötös.Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

100.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók