Ajax-loader

Max ​OHare képtelen elengedni a múltat. Legjobb barátja nélkül nem élte volna túl a gyönyörű szőkeség, Lizzie tragikus elvesztését, és rég a drogosok poklát járná. Kap még egy esélyt a sorstól Az elvonón ugyan végigmegy a gyógyulás tizenkét lépcsőjén, de indulatos marad, és nem enged közel magához senkit.
Grace Brooks lelkébe égett a seb, amit az a férfi ejtett, aki felesküdött, hogy tisztelni és védelmezni fogja. A lány messzire menekül, és titkait mélyen magába zárja. Az egyikük érezni akar, a másik elrejtőzik az érzések elől. Melyikük lesz elég erős, hogy a szerelem erejével átüsse a falat?
Sophie Jackson trilógiája a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Smanatha Young rajongóinak kötelező

Értékelések
3.5/5 - 1 értékelés alapján

Karina
3.5/5

Nagyon nehezen, de végre sikerült végig olvasnom. Az egyertlen dolog, ami igazán jó volt benne az az volt, hogy Kat és Carter is benne voltak. Ezen kívül viszont nem éreztem egyáltalán azt hogy eze egy fantasztikus könyv lenne. Tudom, hogy Grace és Max is sokmindenen ment keresztül, de ez egyáltalán nem kötött le engem és az egész olvasás alatt azon imátkoztam, hogy minél hamarabb legyen már vége, mert én ezt nem bírom. És sajnos nekem egyikük sem volt szimpatikus szereplő. Most megpróbálkozom a 2,5, mert a vége azt érzem, hogy nem lett lezérva.
Nagyon remélem, hogy a 2,5 és a harmadik rész már sokkal jobb lesz.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/sophie-jackson-egy-csepp-remeny/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.5/5

Statisztika

105.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók