Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Meglepett ​a folytatás! Azt gondoltam, hogy majd most is olyan nyugodtan és előkelően folynak az események, mint az első részben, kiderül ez-az, Daringham Hall lakói teázgatnak, beszélgetnek, borászkodnak, Ben pedig ennek fényében eldönti, hogy marad-e, vagy mégis visszamegy New Yorkba.

Ebben a részben azonban erőteljesebbek voltak az események, az indulatok magasabb hőfokon égtek, a történések gyakran vettek hirtelen fordulatot, hol ez lepett meg, hol az. Bár sejtettem én, hogy ki az intrikus, ki munkálkodik már régóta a háttérben, a család tagjai megdöbbenten álltak a kiderült tények és gonoszságok előtt.
A végén Ben is döntésre jutott, én pedig egy kedves, kellemes, könnyed szórakoztató könyvet olvashattam angol nemesekkel, intrikákkal, titkokkal és szenvedélyekkel körbeszőve.
Bővebben:http://konyvutca.blogspot.hu/2017/01/kathryn-taylor-dontes_24.html


BreeS
5.0/5

Na ​kérem szépen…ezt nem gondolhatja komolyan az írónő, ugye? Ne lehet így vége! Nem, nem és nem!
Egyébként sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Itt már valójában sok titokra fény derül, és érdekes fordulatokat vesz a történet, olyanokat, amiket nem is gondol az ember. A kedvenc szereplőm még mindig David, teljesen megértem és sajnálom, hogy ennyi mindenen át kell mennie, holott ő nem is tehet a dolgok javáról. Sőt szinte semmiről. {{még milyen jó, hogy ott van neki Anna <3 annyira aranyosak! szurkoltam nekik! }}
NAGYON várom a befejező részt! De azért mérges vagyok…így abbahagyni… :D


anikho
5.0/5

A ​Kate és Ben közötti feszültséget még mindig nagyon élvezem. :) Igazán jó párosok együtt. Ben sokszor magába fordul és rettentő rideg lesz, de Kate-nek valahogy mindig sikerül visszaadnia a férfi életkedvét, szenvedélyét.
{{Tilly és Peter szintén jó párosnak ígérkezik, akárcsak Anna és David.}}

A történet halad, rájövünk egy két dologra. Talán most már mindent tudunk, így a harmadik könyv maga lesz a megoldás mindenre. Kíváncsi vagyok hogyan fognak alakulni a dolgok.

Immár tényleg megszerettem ezt a sorozatot.


Laura_Bakos
5.0/5

Itt ​a folytatás, és még jobban a szívemhez nőtt a történetük.
A romantikus szállak itt értek révbe, és imádtam, hogy minden rendeződött,vagyis egy részben igen, és örülnék annak, ha lenne folytatása.
Egyszerűen imádtam a karaktereket.
5/5***
Mindenkinek csak ajánlani tudom.


Fati_olvas
5.0/5

Nagyon ​érdekes volt tovább követni a történéseket, és együtt izgultam Tillyvel és Kate-el is. A kötet rengeteg újabb meglepetést is tartalmaz, és újabb kérdéseket vet föl bennünk amire remélem a harmadik kötetben választ kapunk.
A könyv vége eléggé negatív volt, de ez nem is csoda hiszen…..majd megtudjátok. Az érzékennyebbeknek ajánlok hozzá zsepit is, a vége felé lehet, hogy szükség lesz rá.
http://bookssecret.blogspot.co.uk/2017/08/kathryn-taylor-dontes.html


carduelis
4.0/5

Limonádé ​családregény. Kicsit untam.


juhaszadri
4.0/5

Szappanoperába ​illő fordulatok voltak itt is. Még mindig David és Anna a kedvenc párosom benne, de örültem a Tilly és Peter között kialakuló vonzalomnak is.


hovi
3.0/5

Ez ​a rész már valahogy olvashatóbb volt, de még mindig nem az igazi. Itt azért már több titokra is fény derül, vannak benne nem várt fordulatok, de az egész történet eléggé el van húzva.
Itt azért már lett utált karakterem a kedves nagynéni szerepében. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy volt képes így ártani a fiának.
Azért az utolsó részt még elolvasom hátha valami csoda történik. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

40.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók