Ajax-loader

Gerda ​Green új könyvével tetralógiává bővül a sorozat. Báthory Olga és Szepesi Herold azzal szembesülnek, hogy az irodájuk iránti érdeklődés csökken. Az újonnan felbukkanó nyomozók könyörtelenül szippantják el ügyfeleiket. Ehhez minden eszközt bevetnek, közösségi médiát, lejárató kampányt és ötleteik ellopását. Ez Olga lelkesedését, energiáját teljesen kimeríti, és depresszióba esik. Csokoládé különlegességeket majszol és a csokoládé fajtáiról írott könyvét próbálja népszerűsíteni. Sportolni nincs kedve, elhanyagolja magát. Hogy ez megváltozzon nyomozótársa, Herold külföldi útra viszi. De az utazásuk nem zökkenőmentes. Felszállnak egy a tenger felé tartó vonatra, ami balesetet okoz a szerbiai Karlóca közelében. Hogyan kerülnek innen Mallorca szigetére Spanyolországba? Hogy csatlakozik hozzájuk Jánossy Alfréd? Ki is ez a Nemanja Mladics és Segnora Chiara O. Sanchez? Részesülnek-e hőseink újabb élvezetekben a buja mediterrán szigeten? Kiderül az újabb vérpezsdítő történetből!

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján


Aki olvasta Gerda Green könyveit, annak ismerősek lesznek a főszereplők: Báthory Olga és Szepesi Herold ismét bűnügybe bonyolódnak.

Éppen utaznak Mallorcára. Útközben a vonat, amellyel uticéljuk felé igyekeznek, elgázol egy személygépkocsit Karlóca közelében. Olgáék vagonjában kísérő nélkül marad sok gyerek. Gyanús jelek: a gyerekek mobiltelefonjait az utazás elején összeszedték, és… kidobták; a mozdonyvezető érthetetlenül elutasító és közömbös; egy végtelenül készséges apáca, akivel mégsem stimmel valami.
Na, és a Szellemházról, amely nappal nem létezik, éjszaka meg csak úgy belebotlik az ember, ne is beszéljünk!
Rejtély, misztikum, krimi szálai keverednek a kibogozhatatlannak tetsző történetben, és ropják őrült táncukat a nem hétköznapi kifejlet felé.

Bővebben: a hivatkozott blogon.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2016/10/07/borzongas_misztikum_krimi_pipa#more11757313


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

10.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók