Ajax-loader

Egy ​ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Martha’s Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal.

Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki?

Noah Hawley thrillere napok alatt felkerült a sikerlistákra. A történet nem csak az olvasók, de a kritikusok közt is egyöntetű sikert aratott, mert a szenvedélyes összecsapások nagy gonddal és alapossággal megrajzolt szereplők között zajlanak le. A könyv letehetetlenül izgalmas.

A szerzőt milliók ismerik szerte a világon, Ő a több földrészen is rendkívüli sikert aratott Fargo filmsorozat sokszorosan díjnyertes írója. Díjai közt ott az Emmy és a Golden Globe díjak. A zuhanás előtt filmjogait a Sony Pictures vásárolta meg.

A könyv trailere:
https://www.youtube.com/watch?v=QQ8ald5vqF0

Értékelések
4.5/5 - 3 értékelés alapján


Betti
3.5/5

Nagyon jó kritikákat kapott a könyv, engem mégsem fogott meg.


Szókimondó, naturális, nyers, letehetetlen.

Képet kapunk az amerikai álomról, hogy mennyi könyöklésbe, intrikába, hazugságba, kíméletlenségbe kerül feljutni a csúcsra… és ott is maradni. Szenvedélyes összecsapások, gondosan megrajzolt karakterek, alaposan kidolgozva: ez a ma regénye a holnap embereinek.

(Mellesleg:lezuhan egy magánrepülőgép. Szerencsétlenség, vagy szándékos emberölés?)

Bővebben a hivatkozott blogon!

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2016/10/18/megmenekultel_tehat_bunos_vagy


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

66.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók