Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zsálya
4.5/5

Egy ​ideje hiszem, hogy az elkövetező évek olvasásra váró manga/manhwa történetei nem fognak megajándékozni még egy olyan elborult, önjelölt istennel, mint amilyen Yagami Light volt. Tévedtem. Adzsite még őrá is tesz egy lapáttal.


AliceL
4.5/5

Egyre ​jobban kezdenek összeállni a dolgok, és hogy miért lett Munszu olyan amilyen. Ha jól sejtem lassan vége a visszaemlékezéseknek, és kezdődik a csata. Adzsite nem semmi, elég elvetemült a pasas. Szandoval meg nem tudok mit kezdeni egyelőre.


schesztiஐ
5.0/5

Nagyon ​szépen ívelt a történet, eljutottunk egy fordulóponthoz, sok jövőbeni dolog, esemény értelmet nyert. Kiderül, mi lett Hemoszu-val és hogy hogyan is halt meg Kjevolhjang. :(
Adzsite félelmetes gonosz, nagyon szeretném már látni a bukását! Munszu, kérlek, most már kelj fel, és tegyél itt rendet!

Nem tudom, lehetséges-e, de a rajzok szerintem egyre szebbek, kidolgozottabbak, sokszor lágyabbak. Munszu is többször tűnik kifejezetten jóképűnek. :)


Rozmaring
4.0/5

Mindkét ​szemem sír. Ez volt az a kötet, amire egyáltalán nem számítottam. Persze gondoltam, hogy valahogy a békés idill fel fog bomlani, főként, mert a jelent/jövőt már ismertük, de erre a múltra nem számítottam, és most is úgy érzem, hogy nem akartam számítani, mert borzalmas volt.
Hemoszu ezalatt a rövid idő alatt, amíg szerepelt, nagyon nagy kedvencemmé vált, és amit Adzsite művelt…. egyszerűen kiborító.
Végre megtudtuk, hogy igaziból mi történt Kjevolhjangal, amiért örülök, de még mindig sír a szemem az igazi Hemoszuért, és ezen szerintem sosem fogom túltenni magam, hogy képesek voltak megölni….. felfalni.
Ezen felül nem csalódtam a kötetben, a rajzolása ugyanúgy megfogott, annyira gyönyörű a grafikája, hogy egyes részleteknél még mindig csak ámulok.
A történet már más tészta… az…. csak más.


diamondfox
3.0/5

A ​sorozat leggyengébb borítója és talán a leggyengébb kötete is. Felvezetné az egész múlt elmesélésnek a lényegét, de hiába érünk el a tetőpontra, valahogy annyira nem tudtam élvezni ezt a részt. Szando pálfordulása (hipnotizálása?) nem tetszik, sőt, utálom, de [spoiler] akkor is az volt a legszebb, hogy a Bandzsa úgy fest, meghalt. Komolyan, gáz, hogy én ennek ennyire örülök? Annyira idegesítő és felesleges egy karakter volt… [/spoiler].
Viszont nagyon örülök, hogy végül megismerhettük Munszu múltját, azt, hogy “miért okozta” Ő Dzsusin bukását. (Vagyis még van belőle, de na! :D)


Dávidmoly
4.0/5

Így ​a végéhez közeledve összeállt a dolog. Adzsite a legijesztőbb [spoiler]illuzionista[/spoiler] [spoiler]démon[/spoiler] valaha. Egy kérdésem lenne csak: ki a franc az a Szando? Annál azért sokkal jobb ez a történet, hogy pornós csajokkal kéne eladni…


danlin
5.0/5

Lassan ​összeáll a múlt, megtudjuk, mi történt Hemoszuval, milyen szép világot teremtett Adzsite, és hogy hogyan halt meg Kjevolhjang. A jelenbe is közben megindult a végső küzdelem. Szando a rossz oldalon nagy sajnálatomra. Viszont Mito meglepett: ez az idős ember lett a legnagyobb harcos. Eddig is tudtam, hogy ő csinált a mahait, és sok mindenre képes, de most kiderült harcosnak se semmi.


Hanon13
4.0/5

Szandoooooo….az ​előző kötet teljesen lesokkolt itt pedig ez csak fokozódik. Nem is érdekel már mi lesz a végkifejet, az érdekel mi lesz Szandoval? Nehogy nekem itten nagy csatát kelljen néznem, Szando vs. Munszu mert akkor kitekerem…a manwhaka fejét!
Ettől eltekintve #ami nem megy# legalább végre elindult a történet. Eddig is úgy…folydogált, de most már azért csobog. Az epizódikusságnak már vége, összpontosíthatunk a végkifejletre~


Végre, ​ezt vártam. Adzsite kellően elmebeteg, és végre történik valami. A múltidézés is eljutott a tetőpontjára, és a jelen is a tetőpontjához ért. Kíváncsi vagyok a folytatásra.


Chuti
5.0/5

Kemény, ​nagyon kemény!
Bár még mindig nem olyan brutális, mint a Berserk, de ez már így nagyon borzasztó!
Szegény Hemoszu, és én meg már elkezdtem őt is utálni, pedig ő is csak egy áldozat. :(
Ez után a kötet után, már nagyon tisztán látom a doglokat, de úgy érzem még érni fog pár meglepetés.
Amúgy Szandot miért ajnározza mindenki? Alig van jelen – a borítókat leszámítva, ahol tényleg nagyon menő, de kb. ennyi. Én semmi többet nem tudok róla, a személyiségéről, mint a történet legelején. vagy őt ényleg csak ennyi lenne?


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók