Ajax-loader

LEHET, ​HOGY A BAGLYOK NEM AZOK, AMIKNEK LÁTSZANAK…

A Twin Peaks egy legenda. David Lynch és Mark Frost tévétörténeti jelentőségű sorozata arról szólt, hogy egy amerikai, középkorú, kisvárosi apa évekig szexuálisan molesztálja, majd megöli gimnazista korú lányát. Vagy mégis valami más volt a lényeg? Talán arról mesélt a Twin Peaks, hogy mindenkinek vannak súlyos titkai, amelyek annyira torzíthatják a személyiségét, hogy végül szörnyeteggé válik? Vagy arról szól, hogyan küzdjünk meg a bennünk élő gonosszal? Esetleg arról, hogy az amerikai őslakosok istenségei és démonai ma is uralják a Sziklás-hegységtől nyugatra fekvő hatalmas, sűrű erdőségeket?
A harmadik évad előtt az olvasók kézbe vehetik a sorozat hivatalos könyvét, egy lebilincselő, színes illusztrációkkal kiegészített titokfeltáró regényt, amely egyrészt választ ad az első két évad nyitott kérdéseire, másrészt elmeséli az elmúlt huszonöt év fontos Twin Peaks-i eseményeit, harmadrészt pedig bevezeti az új évad alapkonfliktusait. Miközben megismerhetjük az amerikai miszticizmus titkos történetét.

…DE MÉGIS KÉNYSZERÍTŐ SZEREPÜK VAN:
ŐK EMLÉKEZTETNEK RÁ, HOGY NÉZZÜNK BELE A SÖTÉTBE!

Értékelések
3.5/5 - 2 értékelés alapján

Ezt a könyvet kaptam (többek között) karácsonyra. Már alig vártam, hogy a kezembe vegyem és olvashassam. Ami azt illeti egy kissé csalódást okozott nekem, mert nem azt tartalmazta, amire számítottam. Egy FBI nyomozásnak – aktába rendezve – lehetünk tanúi a könyv olvasása közben. Nem igazán olvasmányos, tehát aki egy könnyed esti kikapcsolódásra számít az szintén csalódni fog.
Kizárólag rajongóknak.
(Az vagyok én is, így a 3 pont jár érte).


Bagi Ilona
4.0/5

A hőn vágyott könyv,alig tudtam kivárni,hogy megérkezzen.Nagyon-nagyon vártam már,azt gondoltam na most megvilágosodik előttem minden, amit akkor gyerekfejjel nem tudtam megérteni vagy felfogni.Úgy nézem nem vagyok ezzel egyedül,de úgyanolyan megvilágosulatlan maradtam mint kb. 20 évvel ezelőtt.Számomra semmi de semmi nem derült ki ebből a könyvből és ezért kissé csalódott vagyok.Tulajdonképpen a könyv nem másról szól mint a földönkívűliek utáni nyomozásról,jelenlétük felderítéséről(egyébként volt rá utalás a filmben amikor Briggst elrabolták majd visszatérvén fantasztikus dolgokra volt képes), a tények eltusolásáról.Nem is értem,hogy a sorozat első évada meg a második eleje hogyan kapcsolódik ehhez a szálhoz?A vége pedig tényleg ott ér véget ahogy a sorozat vége,Cooperrel történik valami.Akkor hol itt az átkötő a harmadik évadhoz?Az ufo sztori lenne?

Nekem a betűmérettel és néha a típusával is gondok voltak.

Azzal egyetértek hogy TP rajongóknak kötelező olvasmány.

És végül egy idézet,ami megfogott a könyvben:

“Én a rejtélyekben magát az igazságot látom; létezésük esszenciáját, és nem feltétlenül arra valók, hogy teljességgel fölfogjuk,megragadjuk őket.”


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.5/5

Statisztika

50.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók