Ajax-loader

Michaele ​Vincente Callabrese a New York-i maffia kemény öklű és szívű pénzbeszedője, egyben álmodozó romantikus, aki minden szabadidejét moziban tölti, és a New York-i Egyetem filmszakának hallgatójaként arról álmodozik, hogy egyszer neves producer lesz.
Egy, a főfoglalkozásában bekövetkezett “baleset”, amelyből csak a maffiafőnök megölése árán tud kikeveredni, pénzhez juttatja, s ez megadja neki a lehetőséget álmai valóra váltásához. Hogy ez sikerüljön, Michaele Vincente Callabrese megszűnik létezni, s színre lép a tehetséges Michael Vincent, aki első, sikeres filmjével elnyeri Holywood egyik urának jóindulatát és támogatását.
Ettől kezdve nincs megállás, Vincent-Callabrese megállíthatatlanul, gátlást, barátságot és tisztességet nem ismerve tör előre, s kétségtelen tehetségének köszönhetően Oscar-díjas producerré válik. Hogy diadalútját tönkretett életek, sőt itt-ott holttestek szegélyezik, az egy csöppet sem zavarja, nem ébreszt benne lelkiismeret furdalást.
A csak részben meghaladott, egy baráti kapcsolat formájában tovább élő gengsztermúlt azonban nem ereszti, sikerei csúcsán, amikor már azt hiszi, hogy mindenkin győzedelmeskedett, utánanyúl, s az elkerülhetetlen bukás ugyanolyan gyorsan következik be, amilyen üstökösszerűen ívelt fölfelé korábban a mesésnek látszó karrier.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók