Ajax-loader

Rachelle ​Morgan nagyon fiatalon lett árva. Hétköznapi lánynak számít egy angol főiskolán. Megismerkedik a gazdag és jóképű David Wishsel. A sikeres David a tizenhét évvel ezelőtt meggyilkolt apjától örökölt céget vezeti New Yorkban. Egyetlen szemtanúként még akkor bosszút esküdött. A gyilkos nyomait követve utazik az Egyesült Királyságba, ahol találkozik a gyönyörű Rachelle-lel.
A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, együtt fedezik fel testük és a szerelem titkait.
A férfi azonban nem tud nyugodni, a bosszú hajtja, meg akarja találni apja gyilkosát. Nyomozása során nem várt titokra bukkan: Rachelle-t és a gyilkosságot szövevényes szálak kötik össze. Ez kettejük szerelmébe, vagy akár a lány életébe is kerülhet.
Fényt derít David apja gyilkosának kilétére?
Sikerül megmenekülniük az angol alvilág elől?

P. C. Harris izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Karina
5.0/5

Lassan egy éve, hogy a polcomon van a könyv, de most végre sikerült elolvasnom. Nekem nagyon tetszett a könyv, de sajnos nem lett kedvencem. Lehet, hogy fura, de nekem a legjobban az egész könyvből az epilógus tetszett, mert szerintem nagyon jól lett lezárva a történet. A borítója az fantasztikus, az volt az első, ami megfogott a könyvben.
Nagyon úgyérzem, hogy ez a könyv egy újraolvasás lesz.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/p-c-harris-arnyoldal/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

150.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók