Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Marcsi
4.5/5

Oké, ​akkor mindegyik kötetben két mese van! :D
Az első “bemutatkozó” mese, nagyon egyszerű, talán túlságosan is. Még belecsempészhettünk volna egy kis tanulságot Babóca önzése kapcsán, de valószínűleg még hozzá kell szoknom az ennyire Piciknek szóló mesékhez. :)
A második mese viszont nagyon édes volt, így már át is nyomom a 4 csillagot 4,5-re! xD


Tinah
0.5/5

Egyszerűen ​nem értem.. ez a mese szerintem szörnyű. És ezt most nem azért mondom, mert a kicsik korosztályának íródott, hiszen van olyan mese, ami számomra is élvezhető (pl.: Micimackó) de ez szerintem valami rettenet.
Láttam már nem egy részt, és ahogy a narrátor beszél.. de most komolyan. Ilyen selypítő, affektáló majom gyerekeket akar nevelni a világ!? Az rendben, hogy kedvesebben kell szólni egy kicsihez, de ez az állandó affektálás.. még jó, hogy ez a könyv, és úgy olvasom fel, ahogy akarom.
A történet is annyira, de annyira leegyszerűsített és lebutított, hogy abból a gyerkőc csak azt fogja megtanulni, hogy a szivárványra nem lehet fölmászni, de helyette majd kap szivárvány csúszdát. Nem tehetek róla, de nagyon ellenszenves ez a mese. Személy szerint biztos nem olvasnám gyerekeknek, a sorozatot meg főleg nem nézetném velük. De persze színes, meg aranyos, meg cukormázas, csak éppen nagyon varázslatos, és úgy, de úgy fel tud idegesíteni.
Nem tetszik, na.


murmur
2.5/5

Szerintem ​ez szülőterror, de a gyerek valamiért szereti. Soha nem fogom megérteni az indokait.


Petrás_Anna
4.5/5

Hát ​igen kisebb koromban jobban tetszett….


nagara
5.0/5

Egy ​ideig én is ódzkodtam ettől a sorozattól, de be kell, hogy valljam, már nagyon birom! Éppen ezért be kellett szereznem egy saját példányt is belőle, ezért esett a választásom a kezdő kötetre, s aztán meg jöhet a többi is…


Coffee
5.0/5

Abszolút ​a lányom kedvence, meg is értem, hogy miért. Aranyos, szerethető, igényes kis mese, szép illusztrációval.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicakislány: aranyos történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Azt sosem felejtem el amikor azt mondta egy ismerős: „Aham, most még aranyosak, de az 500. olvasás után már csak kis erdei rohadékokként fogsz rájuk gondolni!” :D
Nem baj, szépen sorakoznak a polcon a DVD-kel együtt.


tschilla
3.5/5

Egyenlőre ​nem értem a gyerekek körében tomboló Bogyó és Babóca őrületet, elég nyögvenyelős történet volt mindkettő ebben az első kötetben, és a rajzok sem igazán jönnek be. Csak a kisfiam kifejezett kérésére fogok további könyveket beszerezni, ennél mi sokkal jobb mesékhez vagyunk szokva.


Trudiz
5.0/5

A ​cseresznyét sokan szeretik, ez kiderült az első meséből. A másodikban a szivárvány megmászásának lehetőségeit ismerhettük meg :)


Végre ​megismertem, hogyan találkozott Bogyó és Babóca. Tetszett a két mese. A szivárványos egy hajszállal jobban. Eszembe jut, mire szoktam gondolni, mikor szivárványt látok – a koboldok most ássák az aranyukat.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

51.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók