Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Amikor ​mocsok idő van kinn, amikor semmihez nincs kedvem, amikor nyugtalan vagyok, amikor valami fáj, amikor szükségem van arra, hogy valaki segítsen meglátni a szépet és a jót a világban, akkor gyakran valamelyik Fekete István könyvet veszem elő. Mert olyan jó olvasni a szép, dallamos mondatait, a kedves történeteket, amelyekben egyszerűen, tisztán, néha humorosan, de mindig nagy szeretettel és tisztelettel ír a természetről, amelynek részei vagyunk mi, emberek is, akár az apró egér, a vérszomjas görénycsalád, a bájos fecske vagy az egykedvű bagoly.
A vadászat nagyon távol áll tőlem, ebben a könyvben pedig sok vadásztörténet van – mégis szerettem.


Rodwen
5.0/5

Beültem ​az ablakba, elővettem a könyvet és hagytam, hogy Fekete István ismét elvarázsoljon. Örültem, hogy a nagyszerű író megmutatta a nagyszerű vadászt, aki királya az erdőnek, együtt él a természettel és aki meglátja a ködben is a szépséget.


Jesper_Olsen
4.5/5

Nem ​biztos, hogy ez a legjobb válogatás, de januártól decemberig számos Fekete István-novella kísérhet el bennünket, ha elolvassuk. Nyugalmat ad, hangulatot fest, kedvet csinál az erdőjáráshoz (nekem a vadászathoz nem) és mindezeken túl szép.


Fekete ​Istvánban nem lehet csalódni..


Ditke22
5.0/5

Ismét ​egy jó kis válogatás Fekete István novelláiból. Igaz, volt benne olyan, ami már visszaköszönt előző válogatásokból, de az írások hangulata és a nagyrészt számomra még új novellák mellett inkább üdítően hatott, mint zavaróan. Őt olvasva mindig megnyugszik a lelkem, lelassul az idő és az élet mégis szép….


oross
5.0/5

természetesen ​sokadszorra is. s még fogom. időről időre “muszáj” elolvasnom ezeket a novellákat…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

11.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók