Ajax-loader

Rebeka ​egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni.
Ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon, egy varázslattal átitatott világban. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit), a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki viszont segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apukájának figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket.
A Rebimesék kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor – de legyetek óvatosak, mert ha legközelebb valami különös történik az otthonotokban, ti is hajlamosak lesztek benézni a sötét sarkokba, nem lakik-e ott valaki….

Értékelések
4.5/5 - 1 értékelés alapján

Egy mesekönyv, amely kedvelői szerint jobb, mint Andersené.

Főszereplője egy kislány, aki akár az író kislánya is lehetne – ha ezt indignálódva ki nem kérné magának az a lányka. Történetei mindennapi hősökből lett tárgyak, állatok és egyéb lények, amelyek csak egy gyermek (és édesanyja) képzeletében létrejöhetnek. Bármi életre kelhet: egy pár zokni, egy játék, bármi. Kedves humorral, értő bölcsességgel megalkotott mesekönyv, Főgel Alexandra bájos rajzaival: szeretni fogod. Nem csak te, a gyereked is.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://konyvcserelde.blog.hu/2016/09/08/bosszantopp_mesek_felnotteknek_es_gyerekeknek


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

40.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók