Ajax-loader

Az ​Ízek, imák, szerelmek írónőjének lelkesedése szinte tapintható és ragályos – történetei és saját tapasztalatain alapuló tanácsai olyanok, mintha a legjobb barátnőnk szólna hozzánk játékos, beszélgető stílusban. A New York Times sikerkönyveinek írónője izgalmas kulisszatitkokat árul el a regényírás folyamatáról, saját félelmeiről és kudarcairól. Legújabb írása nemcsak íróknak vagy művészi hajlammal megáldott olvasóknak szól, hanem mindenkinek, aki inspirációra és bátorításra vágyik, hogy követhesse kíváncsiságát, és végre belevághasson életkortól, nemtől függetlenül abba, amire a lelke mélyén mindig is vágyott.

Értékelések
4.3/5 - 2 értékelés alapján

Ez a könyv egy valódi motivációs könyv. Ha éppen valamit elkezdenél, de nem mered, akkor mindenképp izgalmas olvasmány lesz.


Kota Jolán
4.5/5

Mottó:
Nem ripakodhatsz rá a kreativitásodra, hogy szerezz lóvét!
Ugyanúgy nem érti, mint egy macska, ha rárivallsz.
Csak megijed, és eltűnik a francba.

Inspirációra, bátorításra vársz?
Kacérkodsz az írás, vagy egyéb szellemi alkotás végzésével?
Vagy egyszerűen csak szeretnéd intenzívebben megélni saját életed?

Az ízek, imák, szerelemek írójától remek kézikönyvet kapsz a fentekhez. Nem véletlen a cím: Nagy varázslat, kreatív élet félelem nélkül. Ha ki tudsz mazsolázni magadnak a műből egy vezérfonalat, onnantól fiókbibliáddá is válhat ez a könyv, amit sokszor fogsz még elővenni, belelapozni, bólogatni, hogy igen, tényleg, nahát, pontosan. Vagy nem, és akkor nem neked találták a benne lévő életrecepteket. De egy olvasásra mindenképpen érdemes.

Alkoss!
Játssz!
A külvilág és véleménye annyiban fontos, amennyiben te annak tartod.
Ne nekik készítsd a műveidet: önmagadnak, önmagadért.
Egyszerű igazságokat oszt az író, de nem görcsös ezt tedd, azt ne tedd szólamokkal, hanem leül melléd, és megosztja az élményeit. Ha akarod, kihallod belőle, amit mondani akar neked. Ha nem akarod, csak egy halandzsa lesz, nem több.
Lehet, hogy neked íródott a könyv, lehet, hogy nem.

Mindenesetre eddig már sokaknak lett személyes jótevőjük a mű, és olvasták rongyosra.
Egy próbát megér, nem?


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.3/5

Statisztika

75.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók