Ajax-loader

Ki ​ez a vagány csaj, aki lazán bemutat a halálnak, kétszer is megnyeri ellene a csatát, és aztán arra teszi föl az életét, hogy felhívja a figyelmet a rákszűrés fontosságára?

„Te vagy a felelős a saját testedért!” – mondja. Már eddig is nagyon sok nő életét mentette meg azzal, hogy kiállt a nyilvánosság elé a saját történetével. Bármelyikünkkel megeshet, amit átélt. Akik elolvassák ezt a megrendítően őszinte könyvet, és tesznek is önmagukért valamit, nagyon sok fájdalomtól megkímélhetik magukat, ha komolyan veszik az üzenetét. Ebben a könyvben végigkövethetjük Szentesi Éva gyógyulásának útját. Karcos, önironikus, őszinte írás. Megfog… és nem ereszt. Igazi. Élő. Példa.

„Sokkal többet kaptam a ráktól, mint amennyit elvett tőlem.”

Értékelések
3.3/5 - 2 értékelés alapján

Csedit
3.0/5

Szentesi Éva írásait rendszeresen olvasom, csípem a stílusát. A könyve csalódás volt. Nem volt több, mint a már megjelent írások gyűjteménye, rendezése. Egyet értek minden értékelést íróval abban, hogy egy hatalmas siker az övé, szívből örülök, hogy legyőzte a betegséget. Nagyon fontosnak tartom, hogy kiáll/t és felhívja a figyelmet. Így talán néhányan észbekapnak!
Bevallom, hogy a kötetet Esterházy Péter Hasnyálmirigynaplója után olvastam, lehet ez volt a hiba. Könnyen lehet, hogy ilyen magasságokra számítottam ennél a kötetnél is, bár összehasonlíthatatlan a kettő, a műfaj, a szerzők, a helyzet. Hisz Esterházy esetében tudtam, hogy nem sikerült leküzdeni a betegséget, míg Szentesi könyvét örömmel vettem a kezembe.
Szeretném elcserélni a könyvet, hogy sokakhoz eljuthasson ez a történet és talán segít, ha valaki eddig struccpolitikát folytatott a betegségeket illetően.
Mindezek mellett továbbra is nagy örömmel követem Szentesi Éva tevékenységét.Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.3/5

Statisztika

74.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók