Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


pattsims97
4.0/5

Annyira ​rövid, annyira jó, és én MÉG TÖBBET AKAROK!

Tipikus Rainbow Rowell könyv, ami könnyen beszippant, és nem enged el, amíg be nem fejezed. Sajna ez csak egy kis 60 oldalas szösszenet volt, de amilyen rövid, olyan szuper! A karakterek érdekes voltak, és én TÖBBET akartam tudni róluk! A viccek viccesek voltak, és átéreztem Elena problémáit. Sajna nem vagyok egy óriási Star Wars fan, és nagyon ironikus, de én csak az Ébredő Erőt láttam! :’D Ennek következtében néha kívülállónak éreztem magam, de legalább kedvet csinált nekem a Star Wars-hoz! :)

Arwen5
4.0/5

Nem ​tudom hányadán állok az írónővel. Olvastam tőle az Eleanor és Parkot, a Fangirlt és az Almost Midnight nevű novellát is, s igaz, hogy mindet élveztem, olyan nagy pluszt egyik sem nyújtott. Viszont rendkívül tetszik a stílusa, és az, hogy teljesen bele tudok merülni az írásaiba. Szóval kijelenthetem, hogy szeretem Rainbow Rowellt, mivel kikapcsol és szórakoztat, és néha annyi is elég.

Ez a novella is nagyon aranyos volt, de semmi több, viszont kellően meghozta a kedvet ahhoz, hogy újranézzem a Star Wars filmeket. Nem is tudom mikor kezdtem el őket nézni, de nem szülői hatásra, mivel ők nem szeretik a sci-fit/fantasyt. Az biztos, hogy tinédzserkoromig csak a később készült trilógiát láttam, aztán pedig talán 20 éves fejjel néztem meg az eredeti hármat. Nekem mindegyik tetszett, nem is tudnám úgy szidni az előzmény-trilógiát. Én is moziban láttam Az erő ébredését, s bár nem táboroztam le (itt hülyének is néznének), az élmény így is megvolt (meg az isteni mozis popcorn). Aztán a többit még nem néztem meg, kicsit alábbhagyott a lelkesedésem, hogy miért kell mindenről húszezer bőrt lehúzni, no mindegy.

Mindenesetre érdemes elolvasni ezt a kis szösszenetet, humoros, komfortos, jól eső érzést nyújtó.


csucsorka
5.0/5

A ​nem választott családom, vagyis a szüleim nagyon szerették a Star Warst. Emlékszem, milyen nagy cucc volt nekik, mikor elmentünk a Baljós árnyakra moziba. A húgom ekkor anyukám már igen méretes pocakjában lakott, és össze-vissza rúgdosta a főbérlőjét. Húgom – aki azóta 16 lett – állítja, hogy ki akart jönni, hogy ő is velünk nézhesse. Szóval ő a Star Warst nem anyatejjel, hanem már köldökzsínoron át szívta.

A választott családom, vagyis a férjem, és az ő több, mint csodás pereputtya, valamint életem állandó főszereplője, a legjobb barátnőm imádja a Star Warst. Szóval a könyvben felmutatott érzelmek már mind ismerősek voltak – nem azért, mert átéltem, hanem a flúgos familíámnak köszönhetően.

És én…? Nos, én szeretem Rainbow Rowell-t és a családomat.
R.R. mindig emlékeztet arra, mennyire jó érzés angolul olvasni -de angolul olvasáson belül is legeslegjobb őt olvasni. Olyan gördülékeny, természetes, kellőképpen vicces.
Ez volt az első Star Wars fémjelzett termék, amit önszántamból, egyedül és élvezettel forgattam.


budvigszandi
4.0/5

Az ​elején kicsit furi volt, de a végére megszerettem, és szerintem nagyon cuki. :)


mazsof
4.0/5

Aranyos, ​szórakoztató történet, de azért ne várjon sokat tőle az ember #szerintem#. Tőlem mondjuk távol áll a Star Wars világa, lehet, hogyha rajongó lennék, akkor többet nyújtott volna. Így viszont egy bár néhol megmosolyogtató, gyorsan olvasható történet volt szimpatikus karakterekkel, szinte biztos vagyok benne, hogy hamar feledésbe fog merülni az emlékezetemben… A vége is elég kiszámítható volt sajnos.


Rileey
5.0/5

Ez ​egy nagyon jópofa szösszenet volt, fanatikus film- (és Star Wars) rajongóknak kötelező! Azt mondjuk sosem értettem, mire jó napokkal korábban letáborozni egy mozi előtt, főleg egyedül, én még premierre sem járok, sőt, inkább hetekkel később (bár ez a mozietikettet nem ismerő népségnek köszönhető). De azt sem mondom, hogy nem vállalnám be a tökéletes társasággal #(a legnagyobb ilyen “őrültség”, amit eddig elkövettem, mikor a kettőkor kezdődő F1-es futamra kimentem reggel 7-re úgy, hogy előtte nap este 11-kor még a pilóták szállodájánál csöveztem, de hé, ha az ember jó helyet akar, áldozatokat kell hozni…)#
És már csak azért is aktuális volt ez a novella, mert kb. 1 hete láttam az új SW részt, amit Elenával ellentétben én nem neveznék igazi folytatásnak, mert az hazugság. De most olyan jól esett így erről olvasni, főleg, hogy én is imádok filmekről dumálni, és a rövidsége ellenére így volt majdnem tökéletes ez a történet. Azért csak majdnem, mert az egyik fordulatot elég hihetetlennek tartottam. De kárpótoltak a szerethető karakterek, és a frappáns vége, amin jót derültem.


Eszchan
5.0/5

Mint ​Star Wars rajongó, mi mást mondhatnék, mint hogy imádtam? <3 Ennek ellenére én soha nem fogok napokig sorban állni egy mozi előtt se, még ha SW-ről van szó, akkor se. :D Kár, hogy ilyen rövid volt, szívesen olvasnék egy egész regényt ezekkel a karakterekkel.


Near
5.0/5

Ez ​annyira, de annyira aranyos kis történet volt, hogy az nem igaz! Persze semmi különös, egy aranyos novella. Bár a végével még így is sikerült meglepnie. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy az kellett-e oda vagy sem… mindenesetre annyira szerettem, hogy az nem igaz!
#Persze, hogy a saját verziómat juttatta eszembe, ahogy azt a bizonyos éjféli premiert vártam tavaly!#

Itt is köszönöm a kötetet, @Lex!


ninike
4.5/5

Számomra ​egy kellemes, vicces és szerethető történet. Főként azért mert imádom Rainbow Rowell írásait és mert az általam imádott Star Warsrol szól. Sokat mosolyogtam közben a végén pedig már csak nevetni tudtam.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

18.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók