Ajax-loader

Az ​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.

*Észbontóan jóképű – kipipálva.

*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.

*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.

Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Karina
5.0/5

Igen, megint kedvencet avattam. Nem gondoltam volna, mikor megrendeltem, hogy tényleg nagyon tetszeni fog. Bár már szerintem tudnom kellett, mert megrendeltem de mindegy…

Már az első pár oldal is izgalmas volt, mert végre egy olyan könyv, ami egyből a lényegre tér.

Így utólag belegondolva ahogy olvastam a könyvet, a szereplők úgy változtak és pozitív irányban. Nem nagy meglepetést fog okozni senkinek, ha azt mondom, hogy nekem Liam volt a kedvencem. De most nekem a legmeglepőbb, nézhetek sorozatot vagy filmet, olvashatok bármilyen könyvet, valakit tuti Liam-nek fognak benne hívni.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://karinaandbooks.wordpress.com/2016/10/27/r-s-grey-testcsel/


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

101.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók