Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


sarahangel
5.0/5

Hűha! ​Nekem eddig ez volt a legizgalmasabb a sorozat részei közül.

A téma keményebb, mint amire számítottam, és amit a borító sugall. Rá kellett döbbennem, hogy az utóbbi időben néha olvasok krimiket, és tetszenek is – bár leginkább akkor, ha romantikus szál is van bennük. Szerencsére ez ebből a részből sem maradt ki.

A téma nehézsége ellenére voltak benne megmosolyogtató pillanatok is. Althea az első részből kevésbé maradt meg bennem, itt viszont emlékezetes maradt. Colt-tal pedig igazán jól kiegészítették egymást. Az írónő különösen jól megírta ebben a részben az érzelmi hullámvasutazást.

Örülök, hogy belefogtam ebbe a sorozatba, ezek után kíváncsi vagyok nagyon a maradék két részre is. :)


Crona
4.5/5

A ​borítója az nagyon tetszik. :) Nekem a sorozat többi része jobban bejött, de ez sem olyan rossz könyv. Nekem egy pocit unalmas volt egy-két rész benn. :(


andicica1993
5.0/5

Ez ​sokkal jobban tetszett, mint az első kettő. Mondjuk sok huza-vona volt itt is. Néha a csajnak megmondtam volna a véleményem. Jöhet a folytatás ;-)


Móni0630
5.0/5

Egy ​újabb könyv Nora Robertől. Mint a sorozat többi része ez is tetszik bár kezdem a sablont felismerni. Egy önellátó erős személyiségű nő egy érzelmes értelmes (csak könyvekben létező) pasi. Egy ügy amit ki kell nyomozni. Egy kis kaland a két szereplő között.
Egy icike picike bajom van a pasik túl korán lesznek szerelmesek é kezdenek házasságról beszélni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

22.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók