Ajax-loader

2059-et ​írunk. Ebben a jövőben összeütközésbe kerül a technológia az emberi természettel, és egy új számítógépes vírus válik a terrorizmus végső fegyverévé.

Reva Ewing, a titkosszolgálat egykori ügynöke, a Roarke Iparvállalat biztonsági szakértője egy kettős gyilkosság legfőbb gyanúsítottjává válik. Minden oka megvolt rá, hogy megölje a férjét, a híres művészt, Blair Bisselt. Mert megcsalta, ráadásul a legjobb barátnőjével. De Eve Dallas hadnagy, a nyomozás vezetője hisz Reva ártatlanságában. Az ösztönei azt súgják, hogy a gyilkosság helyszíne túlságosan megrendezett, és a válaszok a kérdéseire túlságosan nyilvánvalóak. És amikor mélyebbre ás, rájön, hogy csaknem abban a pillanatban, amikor a konyhakés az áldozat mellébe merült, a műterme ajtaján is megváltozott a zár kódja – és a számítógépén tárolt minden adatot szándékosan tönkretettek.

Roarke számára a számítógépes támadás jelenti az igazi fenyegetést. A jelek arra utalnak, hogy megkezdődött a rémálom, amire a cége titokban készült. Revával együtt részt vesz egy szigorúan titkos kormányprogramban, a Doomsday Groupban, amely azért alakult, hogy felvegye a harcot a hackerek legújabb nemzedékével. Ezek a lángeszű technoterroristák betörnek a bankok rendszereibe, és hatalmas összegeket rabolnak onnan, adatokat lopnak, számítógépeket rongálnak, és mindenkit megölnek, aki túl közel kerül a titkaikhoz.

Eve-nek és Roarke-nak be kell szivárogniuk egy szigorúan titkos kormányszervezetbe, hogy a gyökerénél vegyék elejét a bajnak, mielőtt a vírus megfertőzné az egész vállalatot, majd az egész országot.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók