Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


smetalin
4.5/5

Így ​a hatodik résznél, már az ember nem nagyon tud mit írni a könyvről. Aki idáig eljut, az már jelent valamit:) jelen esetben azt, hogy ez egy nagyon jó családregény, mindig vannak érdekes fordulatok. Ez most sincs másképpen, és már csak egy rész van hátra. Nem is tudom, egy ilyen hosszú regény sorozatot mivel lehet lezárni, na de hamarosan fényt derítek rá:)


robinson
5.0/5

Csak ​ismételni tudom: olvassátok, érdemes!
http://gaboolvas.blogspot.hu/2016/06/utott-az-ora.html


Egy ​újabb kiváló könyv, pörögnek az események minden szálon, mindig történik valami, a történet egy pillanatra sem válik unalmassá. Csak azt sajnálom, hogy mindjárt vége a soroztanak…


Arcturus
5.0/5

Minden ​Archer könyv után úgy érzem, hogy ez volt az eddigi legjobb Archer. Most sincs ez másképp :)
Alig várom az utolsót!


hangya68
5.0/5

Egymás ​után daráltam a folytatásokat. Mindegyik tetszett! És most jött el a pillanat, hogy nem tudom folytatni a történetet, mert még nem jelent meg a folytatás. Irgum-burgum!
Innentől kezdve Jeffrey Archert kedvenc írómmá avatom.


mokus33
5.0/5

Jaj, ​ismét ez az átkozott függővég, ezt nem tudom megszokni :) Most ráadásul több szálon is elvarratlan események történtek, úgyhogy egyszerre több dolog miatt is izgulhatok, mi lesz a folytatás.
A könyv elején azzal szembesültem, hogy sajnos nem emlékszem az előző kötet végére, úgyhogy most a folytatással nagy bajban voltam, kénytelen voltam előszedni az előző kötetet és a végét újra elolvasni. Az előző öt részt egymás után olvastam, így akkor nem volt ilyen gondom, de most egy év távlatából már nem voltak emlékeim az megelőző kötet lezárásáról.
Ebben a részben nagyon sok cselekmény volt, nem ült le egy pillanatra sem a történet, folyamatosan fenntartotta az érdeklődésem. Most a Babakov-szál is érdekesnek bizonyult számomra, igaz, nem ez adta a cselekmény fő gerincét, inkább a Clifton és Barrington-klán ellenségeinek újabb és újabb húzásai adták a cselekmény fő vonalát, és legalább ennyire érdekes volt a kémkedéssel kapcsolatos szál is. Drukkolok, hogy Giles magánélete végre boldog legyen, remélem, erre van még esély…
El sem tudom mondani, mennyire várom a következő rész megjelenését.


Szeitz_Éva
5.0/5

A ​színvonal maradt, ebben a kötetben valamivel több jó történt. De hát mit is tudnék még írni a hatodik kötet elolvasása után …
Nagyon kíváncsi vagyok a befejező részre, de már előre félek, hogy nem leszek elégedett semmiképpen. Biztosan hiányozni fog a Clifton-Barrington család.


bokrichard
5.0/5

ZSENIÁLIS! ​Csak ennyi, amit tudok erről a könyvről mondani. Éppen a nyári gyakorlatom közben próbáltam olvasni, de elég nehezen ment, mert minden nap hulla fáradt voltam már az olvasáshoz, de ez a könyvsorozat a kezembe került, és egyszerűen nem tudtam letenni, és munka közben az ebédidőben is olvastam, mert mindent meg akartam tudni. És mikor a hatodik kötet végére értem csak annyit tudtam kérdezni: Mikor jön a következő kötet? És igen, várom már a Clifton család újabb kalandjait.


Barbár
5.0/5

A ​Clifton-Barrington család története a családregény és a kalandregény briliáns ötvözete. Nagyon remélem, hogy az író nem áll meg a hetedik kötet végénél, hanem folytatja az “utolsó töltény”-ig.
Archer mesélőkedve a hatodikban is kifogyhatatlan, és ameddig Lady Virginia él, addig nemcsak izgalom, de kacagás is lesz bőségesen. A tempót fokozza a cserfes Jessica megjelenése, akiről a későbbiek folyamán bizonyára jóval többet hallunk majd.
Még csak a hetvenes években járunk. Nem lehet ilyen gyorsan vége! Bizakodjunk!


sagittarius
4.0/5

Ebben ​a kötetben mindent megkaptam, mint a hívatlan vendég a gyugyi búcsúban. Volt itt magát golyófogóként feláldozó indiai lány, KGB-ügynök feleség, drogcsempészettel vádolt bankelnök, orosz regényt bemagoló és a szovjet hatóságok elől fejben kicsempésző angol író, tartásdíjból élő gyermektelen széhámosnő és sok más unikum. Ebből is látszik, hogy ötletből nem volt hiány, de a megvalósítás?… Mindegy. Jól szórakoztam. Ha éppen nem a történéseken, akkor magán az írón.

Miután már előjegyeztem a könyvtárban, nagy várakozással tekintek a hetedik kötet elé. Ugyan, mit lehet még mindezek után kieszelni?


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

30.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók