Ajax-loader

Taliát ​egy átok sújtja… Jack megtöri az átkot.
Mondták nekem, hogy óvakodjak attól az átkozott orsótól, de ez annyira elbűvölő volt, annyira hipnotikus…
Aznap csak egy kis kalandra vágytam, ezért léptem meg a turistacsoporttól. De találni egy kómában lévő várost, benne egy állati dögösen kinéző, alvó kiscsajjal, na ez nem éppen az volt, amire számítottam.
Ugyanott ébredtem, de egy egészen más időben – egy vadidegen csókja ébresztett fel.
Én nem azért csókoltam meg, hogy segítsek rajta. Néha csak úgy csókolózik az ember.
Nem tudtam, hogy aztán ez fog történni. Most aztán alaposan benne vagyok a pácban, mivel az apám, a király engem okol, hogy romlásba döntöttem az országunkat. Nincs más választásom, mint elszökni innen, méghozzá ezzel a közemberrel!
Most aztán jól megszívtam: itt van a nyakamon ez a gügye királykisasszony, plusz a bőröndje, tele az ékszereivel… Az egyetlen jó hír: a szüleim totál ki lesznek kattanva!

Képzeld el, hogy párkapcsolati gondjaid vannak. Aztán zárd az ajkad egy kábultan szunyókáló egyénéhez, akiről aztán kiderül, hogy idestova 316 éves az illető. Vajon egy csók átsegíthet mindenen – akár az időn is?

Értékelések
4.5/5 - 4 értékelés alapján


Mivel volt egy két gondom a könyvvel így nem tudtam 5 csillagot adni. A legfontosabb, hogy sokszor, mintha elfelejtette volna az írónő, hogy a főhősnőnk az 1700-as években élt. Jó párszor mai szlenget használta és azért 300 év az 300 év… Ez az Amerikába jutás dolog is kicsit egyszerűnek tűnt, főleg repülővel…
De amiért a 4,5-öt kapja: nagyon tetszett az „osztott mesélés”. Sokkal változatosabbá tette, hogy mindkét fél fejével gondolkodhattam. Sokat fejlődött mindkét karakter. A vége pedig, olyan, mint egy igazi kis tündérmesében.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/alex-flinn-a-kiss-in-time-csok-pont-jokor/en-es-a-konyv/marcsi
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

31.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók