Ajax-loader

Wes ​Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól…
Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát.
Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket…hacsak a szerelem nem segít.
Sophie Jackson trilógiája – a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről – az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Samantha Young rajongóinak kötelező.

Ő volt minden, amire szüksége lehetett.
Titok, harc és szenvedély.
16 évig várt rá.
Ő az, Barack.

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján

Karina
4.5/5

Ez is egy olyan könyv volt, amit már nagyon régóta elszerettem volna olvasni és mindenhol, csak nagyon jókat hallottam róla. Nekem tetszett a könyv, mégsem érezem azt, amit egy jó könyv olvasása után szoktam, de ezmiatt, még jobban elakarom olvasni a többi részét is.
Nekem egy kicsit nehéz volt elkezdeni a könyvet, mert az eleje egy picit unalmas volt, de utána viszont nagyon tetszett.
Már rá kellett jönnöm, hogy akárhány könyvet is olvasok az törvény, hogy a női főszereplőnek a legjobb barátnője legyen az egyik legutállatosabb karakter az egész könyvben és ez itt sem volt másképpen.
Remélem egyszer újra fogom olvasni és akkor sokkal jobban fog tetszeni.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/sophie-jackson-egy-font-hus/en-es-a-konyv/karinaa7


Kota Jolán
4.5/5

Titok, harc és szenvedély.
16 évig várt rá.
Ő volt minden, amire szüksége lehetett.

Wes Carter – Wesley James Carter – amolyan igazi nehézfiú. Fegyencként ül kokainbirtoklásért. A cselekményt nem ő követte el, de tartozás (?!) fejében bevállalta a szabadságvesztés kitöltését.
Gyönyörű, szenvedélyes, titokzatos és okos.
Ellenfelei egyszer sem hibázhatnak, minden balfogásra, megingásra késedelem nélkül csap le, akár egy vércse.

Ez a férfi mégis megváltásra szorul, sőt, tudatosan megváltásra vár.
Mentőangyala nem más, mint a fiatal Kat Lane, akire 5844 napja (16 éve) vár.
Miért pont ő?
Mert Wes szerint tartozik neki ezzel, még akkor is, ha lány ennek nincs tudatában.
16 évvel ezelőtt ugyanis ő volt az a kapucnis bandatag, aki az apja meggyilkolásánál megmentette az akkor 9 éves Kat-et.

Lehet-e közös jövőjük?

Vaskos könyv a szerelem mindenhatóságáról, tévedésekről, hitekről, jelenről, múltról és jövendőről.
Ha tetszett, szerezd meg a folytatását is!


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

96.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók